Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τερψιθέα – Αστέρας Εξαρχείων 2-1

Νίκη τρίτης θέσης για Τερψιθέα

Published

on

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Τερψιθέα με την οποία και πλέον βρίσκεται στην τιμητική τρίτη θέση της βαθμολογίας επικρατώντας του Αστέρα Εξαρχείων με 2-1. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως οι φιλοξενούμενοι έχασαν με την σειρά τους πολλές ευκαιρίες για να φτάσουν εκείνοι στο «τρίποντο». Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 38′ όταν ο Τσιαντής έκανε ένα ολέθριο λάθος σε πλάγιο άουτ και έδωσε την μπάλα στον Ζήμο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Μήτρο για το 1-0 . Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά όμως στο δεύτερο μέρος πιέζοντας για την ισοφάριση, πράγμα το οποίο και πέτυχαν με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δροσίου – το οποίο και κέρδισε ο ίδιος – στο 55΄. Τελικά οι γηπεδούχοι έφτασαν στην μεγάλη νίκη στο 90’+5′ με το αυτογκόλ του Γκραμπότσκα. Τέλος η Τερψιθέα ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες αφού αποβλήθηκαν ο Σταματόπουλος Δ. στο 74′ και ο Ζούμας στο 88′. Αποβολή είχαν όμως και οι «μελανόλευκοι» στο 60′ με τον Κυρίτση. Πολύ καλοί οι Σωμαρακάκης, Κυριακουλέα και Μπύρος.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ: Ελ Μεκαουί, Μαλακατές, Μαραγκός, Μυλωνάς (51′ Σκουμπουρδής), Σουψούρης, Καταβάτης, Σταματόπουλος Δ., Τσακλάνος, Αντωνόπουλος (75′ Γεωργόπουλος), Κοτζαμάνης (85′ Σταφανίδης), Ζήμος.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μήτρο, Φιλιππόπουλος (78′ Μουζάι), Νάτσης, Κυρίτσης, Σταματόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Σαλτογιάννης, Τσιαντής, Δανιήλ (84′ Μυλωνάς), Δροσίου (83′ Γκραμπότσκα), Χάσκας

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply