Connect with us

stoplekto

Τεσσάρα Αιγάλεω στη Μυτιλήνη

4-1 τον Αιολικό

Published

on

Παίζοντας ποδόσφαιρο που θύμισε τις παλιές ένδοξες στιγμές που έχει γνωρίσει στο παρελθόν, το Αιγάλεω έδειξε ότι τη φετινή σεζόν είναι πιο έτοιμο από ποτέ ώστε να επιστρέψει στα. επαγγελματικά σαλόνια! Το συγκρότημα του Μάρκου Μαυρομάτη με σαφές αγωνιστικό πλάνο και. στόφα νικητή επικράτησε εύκολα του Αιολικού στην Μυτιλήνη με 4-1. Από την άλλη, το ντεμπούτο του Φώτη Κοκκινέλη στον πάγκο των νησιωτών συνδυάστηκε με το χειρότερο τρόπο, καθώς πέρα από την βαριά ήττα, οι «κυανόλευκοι» δεν παρουσίασαν σημάδια βελτίωσης σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Ιάσονα (0-1).

 

Το. τέλειωσε στο τέταρτο!

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός! Η φράση αυτή ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του «Σιτυ», το οποίο χθες «τελείωσε» στο πρώτο τέταρτο τους γηπεδούχους. Μόλις στο 2′ ο Νικήτας Τουρνάς έγραψε το 1-0. Οι «κυανόλευκοι» έπιασαν στον.. Ύπνο τους νησιώτες και πάλι, αφού 1′ αργότερα ο Στράτος Δουκάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Αυτά τα δυο γκολ «αφύπνισαν» τους παίκτες του Φώτη Κοκκινέλη, οι οποίοι μείωσαν στο 12′ με τον Μίχο. Το Αιγάλεω ωστόσο δεν πτοήθηκε με τον Τουρνά 3′ αργότερα να δίνει προβάδισμα δυο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Το 3-1 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, με την.. μουρμούρα στις κερκίδες να έχει ήδη κάνει την εμφάνιση της. Κάτι που επιδεινώθηκε στο 67′ όταν ο Βουτυράς έβαλε το.. κερασάκι στην τούρτα στο θρίαμβο του Αιγάλεω για το τελικό 4-1. Μάλιστα, ο Αιολικός ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 72′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Χατζηκυριάκος.

Διαιτητής ήταν ο Καμπαξής.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Φώτης Κοκκινέλλης): Σουτζόγλου, Σχίζας, Κριτσιωτάκης, Μανουσάκης (46′ Γκόντζος), Διακορώνας (46′ Μάντζιος), Μίχος, Πετρουζέλης, Χατζηκυριάκος, Καδής, Διονυσάτος (76′ Βαξεβάνης), Δούμπλατζης

ΑΙΓΑΛΕΩ (Μάρκος Μαυρομάτης): Κουρεπίνης, Παπουτσής, Κουτσοδήμος, Κάλλης, Κουμπούλης, Βασιλάρης, Δουκάκης (82′ Μαρκάκης), Τουρνάς (77′ Δάρρας), Βουτυράς, Τζανετάκος, Χανιώτης (69′ Ζωγραφάκης).

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply