Connect with us

Uncategorized

Τεσσάρα το Αιγάλεω στο Καρλόβασι

Εύκολο παιχνίδι για τους γηπεδούχους

Published

on

Εύκολο Κυριακάτικο πρωϊνό για το Αιγάλεω, καθώς επικράτησε 4-1 του αδύναμου Α.Ο Καρλοβασίου. Οι ποδοσφαιριστές του Θωμά Γράφα παίζοντας κατα διαστήματα καλό ποδόσφαιρο κατάφεραν να κάμψουν τη αντίσταση της νησιώτικης ομάδας. Το α’ ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο πίεζοντας σε όλους τους χώρους του γηπέδου. Η πίεση αυτή απέφερε καρπούς στο 14′, όταν η μπάλα στρώθηκε στο Ντελμεκούρα και ο τελευταίος με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Μουτζούρη γράφωντας το 1-0. Στη συνέχεια οι “μπλε” ανέβασαν περισσότερο την απόδοση τους και πέντε λεπτά αργότερα κατάφεραν να σημειώσουν κα δεύτερο τέρμα. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ έγινε αυτή τη φορά δημιουργός όταν με ντακουνάκι βρήκε το Τζανετάκο ο οποίος με αριστερό σουτ έκανε το 2-0. Τρία λεπτά πριν ολοκληρώθει το ημίχρονο η ομάδα της Σάμου κατάφερε να μειώσει σε 2-1, όταν ο Μαυρέλος βρήκε στη δεξιά πλευρά τον Γιάννη Κατσιάνη, ο οποίος αφού κέρδισε τη κόντρα απο το Τσιρογιάννη σούταρε με τη μπάλα να καταλήγει στι διχτύα του Βούλγαρη. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε ένα λεπτό αργότερα, όταν ο Ντελμεκούρας βρήκε με κάθετη πάσα το Δουκάκη, με το τελευταίο να βρίσκει το Μαστραντώνη ο οποίος σε κενή εστία δε δυσκολεύτηκε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε 3-1. Στο β’ μέρος οι παίκτες του “Σίτι” συνέχισαν να πιέζουν και να δημιουργούν φάσεις μπροστά απο την έστια του Μουτζούρη. Στο 65′ ο Τσιρογιάνης ανατράπηκε απο το Ταμβακολόγο με το διαιτητή της συνάντησης να δείχνει αμέσως το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαστραντώνης ο οποίος ευστόχησε διαμόρφωνοντας με αυτό το τρόπο το τελικό 4-1. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Μινάι με βοηθούς τους Τσιρλή και Ντόστη.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Βούλγαρης, Τσιρογιάννης, Ζαφειράτος, Κωνσταντόπουλος Κ.(65′ Βασιλικής), Παπαδόπουλος(76′ Βασιλάρης), Κωνσταντόπουλος Π., Καραγιάννης, Ντελμεκούρας, Μαστραντώνης, Τζανετάκος(65′ Σιδέρης), Δουκάκης

ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΣΑΜΟΥ: Μουτζούρης, Ταμβακολόγος(58′ Μαρζάβας), Μαυρέλος, Ρωμανός, Κωνσταντινίδης(58′ Καραμαρούδης), Δριτσάκης, Κόμπατζ(68′ Πλατίγκος), Μούρκας, Κουφογιάννης, Κατσιάνης Ι., Κατσιάνης Α.

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply