Connect with us

stoplekto

Την Δευτέρα 6/8 τα διαρκείας στον Πανναυπλιακό..

Published

on

Τη Δευτέρα 6 Αυγούστου τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν με κεντρικό σύνθημα ‘Στηρίζεις και Κερδίζεις’. Η τιμή τους θα είναι και φέτος 100 ευρώ και παρότι η πρόθεση της διοίκησης ήταν φέτος να κινηθεί σε χαμηλότερα επίπεδα, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν, αφού η ΕΠΟ αρνείται οποιαδήποτε συζήτηση για μείωση εξόδων.

 

Για την αναγκαιότητα ενίσχυσης της ομάδας κατά τη διάρκεια της χρονιάς τα έχουμε πει πολλές φορές. Η αγορά όμως του διαρκείας, σημαίνει και κάτι περισσότερο: Επιτρέπει καλύτερο προγραμματισμό και δίνει έξτρα κίνητρο στην ομάδα, αφού δημιουργεί κλίμα εμπιστοσύνης στις δυνατότητές της από την πλευρά των φιλάθλων.

 

Εν τω μεταξύ, στην οικογένεια του Πανναυπλιακού παραμένει ο Γιώργος Καραγκούνης. Οι προσπάθειες της διοίκησης για την διατήρηση του κορμού της ομάδας και της ενίσχυσής της έχουν μπει στην τελική ευθεία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει βιασύνη. Θυμόμαστε εξάλλου τι συνέβη πέρσι, όταν η προετοιμασία ξεκίνησε αρχές Αυγούστου και στην έναρξη του πρωταθλήματοςο σύλλογος παρουσιάστηκε αγνώριστος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply