Connect with us

3ος Όμιλος

Τι έγινε στη κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Παναργειακού

Διαπιστώθηκε αδιέξοδο, την προσεχή Δευτέρα νεα Γ.Σ. μήπως και βρεθεί λύση
Υπό τις παρούσες συνθήκες, ο Ν.Ρονιώτης (όπως μετέφερε ο δήμαρχος Δημ.Καμπόσος) δεν  θέλει να ασχοληθεί με την ομάδα.

Published

on

Η Γενική Συνέλευση του Παναργειακού, που τόσο άργησε, έγινε το βράδυ της Πέμπτης και ήταν και πολύ ενδιαφέρουσα, αφού έβγαλε πολλές ειδήσεις…

Η ουσία είναι πως ο δήμαρχος ανακοίνωσε πως ο περσινός χρηματοδότης της ομάδας Ν.Ρονιώτης δήλωσε πως δεν θα συνεχίσει, κι αυτό όχι γιατί ο ίδιος δεν θέλει, αλλά επειδή ζήτησε κι άλλοι να μπούν στην διοίκηση κι από τις έως τώρα διερευνητικές επαφές δεν βρέθηκαν παρά μόνο 2(!) άνθρωποι.

«Ο κ.Ρονιώτης μου είπε να μαζευτούμε όλοι όσοι ενδιαφέρονται από την πόλη, να βρεθούμε και να αποφασίσουμε πόσα λεφτά θα βάλουμε, κι αυτός θα βάλει άλλα τόσα. Ε, στο γράφείο μου βρέθηκαν προχθές μόνο δυο άτομα από όσους προσέγγισα. Και μαζέψαμε το ποσό των 40.000 ευρώ. Ο κ.Ρονιώτης είπε ότι θα βάλει κι αυτός άλλα 40.000 ευρώ, αλλά ρώτησε που θα πάμε με αυτά;».

Τα παράπανω ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημ.Καμπόσος και ξεκαθάρισε πως από τότε ο ίδιος δεν ενόχλησε τον Ν.Ρονιώτη, επειδή δεν μπορεί να του εξασφαλίσει συμπαραστάτες…

Στα της Γ.Σ. τώρα, ξεκίνησε με τον Τρύφωνα Μποζιονέλο να ξεκινάει έναν πρόχειρο απολογισμό , σύμφωνα με τον οποίο ο προϋπολογισμός της χρονιάς ήταν 310.000 ευρώ και υπάρχουν ακόμα να πληρωθούν 40-45.000 ευρώ προς προμηθευτές και ποδοσφαιριστές. Χαρακτήρισε δε αποτυχημένη την χρονιά με βάση τα χρήματα που δαπανήθηκαν.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος Ευ.Πιλικίγκος πήρε το λόγο και είπε πως η Γ.Σ. καθυστέρησε, επειδή ο δήμαρχος του είπε να περιμένει επειδή είναι σε επαφές με τον Ν.Ρονιώτη για κάτι καλό.

Στην συνέχεια στην αίθουσα κατέφθασε ο δήμαρχος που μίλησε για όλους και όλα. Επί της ουσίας είπε ότι το μεγάλο λάθος ήταν ότι εμπιστεύθηκαν τον Τίμο Καβακά στον οποίο παρέδωσαν εν λευκώ τα κλειδιά της ομάδας όταν τους υποσχέθηκε πως θα τους ανεβάσει στην Β’ Εθνική και του έδωσαν τα 70.000 ευρώ να τα ξοδέψει, όπως ήθελε, για να φέρει νέους παίκτες. Χρησιμοποίησε δε πολύ σκληρές εκφράσεις για τον συγκεκριμένο προπονητή… (μάλιστα ανέφερε πως πριν λιγο καιρό του μετέφεραν ότι ο συγκεκριμένος ήταν στην πόλη με κάποιον φίλο του και αμέσως τον ειδοποίησε να εξαφανιστεί γιατί θα πάει και θα τον βρεί ο ίδιος και θα γίνει ….).

Ο Δ.Καμπόσος ενημέρωσε πως ο Ν.Ρονιώτης έβαλε πέρυσι 230.000 ευρώ και ο ίδιος 23.000 ευρώ από την τσέπη του. Ξεκαθάρισε δε, προς το Σώμα, ότι δεν οφείλεται τίποτε σε κανένα παίκτη, επειδή όλοι αυτοί όταν ήρθαν πήραν το 50% της συμφωνίας τους προκαταβολή, κάθε μήνα πληρώνονταν και μόνο στο τέλος έχασαν δυο μισθούς.

Ο γενικός αρχηγός Μπάμπης Μπακοπάνος εξήγησε πως αυτή την στιγμή υπάρχουν οκτώ παίκτες που δεν έχουν φύγει και υπάρχουν άλλοι τόσοι που μπορούν να περιμένουν μερικές μέρες, ώστε αν βρεθεί λύση αυτοί να παίξουν στα ενδεχόμενα μπαράζ για την άνοδο.

Μετά από τριών ωρών συζήτηση ο πρόεδρος Ε.Πιλικίγκος ξεκαθάρισε ότι δεν θα συνεχίσει και όρισε νέα Γ.Σ. για την προσεχή Δευτέρα, με την επιφύλαξη να γίνει μια μέρα αργότερα αν δεν είναι διαθέσιμη η αίθουσα του Επιμελητηρίου.

Πηγή: argonafplia.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply