Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Τον “μπόμπερ” Δημήτρη Κοντάκο ανακοίνωσε ο Αίαντας Σαλαμίνας

Published

on

Το Δ.Σ. του Α.Σ.Σ. ΄΄ Ο ΑΙΑΣ΄΄ ευρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του 25χρονου Ποδοσφαιριστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΑΚΟΥ ! Ήρθαμε σε συμφωνία με τον καλύτερο Επιθετικό του Πειραιά, έναν δεινό Σκόρερ με αδιαμφισβήτητη αξία, και με συμμετοχές σε Εθνικές Κατηγορίες ! Ο Δημήτρης Κοντάκος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Περαμαϊκό, ενώ έχει αγωνιστεί στον Ατρόμητο Πειραιά. Ο Δημήτρης Κοντάκος ήταν επί σειρά ετών στην Ομάδα των Καμινίων, ο εμβληματικός Αρχηγός του Ατρόμητου Πειραιά, και ο μόνιμος Σκόρερ ! Ενδεικτικά την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 πέτυχε συνολικά 28 Γκολ, και την περίοδο 2022-2023 πέτυχε ξανά συνολικά 28 Γκολ, δεύτερος Σκόρερ της Α΄ Κατηγορίας Πειραιά και αναδείχθηκε και ως Αρχηγός Ομάδας Πρωταθλητής με άνοδο του Ατρόμητου, στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Την αγωνιστική περίοδο που πρόσφατα ολοκληρώθηκε ο Δημήτρης βραβεύτηκε από την Ε.Π.Σ. Πειραιά ως 2ος Σκόρερ της Κατηγορίας, και να επισημάνουμε ότι έχει πετύχει τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές περιόδους πάνω από εβδομήντα (70) Γκολ στην Α΄ Κατηγορία Ε.Π.Σ. Πειραιά αλλά και στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα του Περαμαϊκού στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, πετυχαίνοντας συνολικά επτά (7) Γκολ.
Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Κοντάκου στον Φίλαθλο Κόσμο του Συλλόγου μας είναι : ΄΄ Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και την Διοίκηση του΄΄Αίαντα Σαλαμίνας΄΄ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, και πλέον θα αγωνίζομαι στην Ομάδα, και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να βοηθήσω να επιστρέψει ο Σύλλογος στις Εθνικές Κατηγορίες όπου αξίζει και ανήκει ! ΄΄.
Τον καλωσορίζουμε στην Ανδρική Ομάδα μας, και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες, με την φανέλα του ιστορικού Αίαντα Σαλαμίνας !