Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Τον νεαρό Χριστινάκη ανακοίνωσε ο Αίαντας Σαλαμίνας

Published

on

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του Αίαντα Σαλαμίνας.


Το Δ.Σ. του Α.Σ.Σ. ΄΄ Ο ΑΙΑΣ΄΄ ανακοινώνει την μεταγραφή του νεαρού Σαλαμίνιου Ποδοσφαιριστή ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΚΗ, που θα ενταχθεί στον νεοσύστατο ΑΙΑΝΤΑ Β΄ !
Ένας ταλαντούχος & φιλόδοξος Ποδοσφαιριστής, που θα ενταχθεί στο ήδη υπάρχον Roster του ΑΙΑΝΤΑ Β΄, του Προπονητή μας κ. Παναγιώτη Κουτσούκου.

Οι δηλώσεις του Ποδοσφαιριστή : ΄΄ Η Διοίκηση, ο Προπονητής και οι Συμπαίκτες μου με υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες, και θα με βοηθήσουν να ενσωματωθώ γρήγορα στην Ομάδα, κάτι για το οποίο θα ήθελα να τους ευχαριστήσω. Μου αρέσει πολύ το κλίμα που επικρατεί στον ιστορικό Σύλλογο του Αίαντα, καθώς θέλω με κάθε Προπόνηση να γίνομαι καλύτερος Παίκτης και σε κάθε αγώνα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, για να βοηθήσω την Ομάδα μου. Ανυπομονώ για την έναρξη της νέας σεζόν, καθώς θα αγωνιστούμε σε ένα ανταγωνιστικό και δύσκολο Πρωτάθλημα, μέσα από το οποίο μπορούμε να αποκτήσουμε πολύτιμες ποδοσφαιρικές εμπειρίες. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Φιλάθλους του Συλλόγου που μας στηρίζουν συνεχώς. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες και νίκες στον Σύλλογο μας, τον Αίαντα Σαλαμίνας ! ΄΄.

Τον καλωσορίζουμε, και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες, με την φανέλα του ιστορικού Αίαντα Σαλαμίνας !