Connect with us

stoplekto

Τουρισμό στη Σάμο ο Πανελευσινιακός

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεση του έφερε 2-2

Published

on

Ο Πανελευσινιακός στο τελευταίο μάτς που έδωσε στην Σάμο ήρθε ισόπαλος 2-2 με την ΑΕ Βαθύλλου-Πανσαμιακού. Οι σταχυοφόροι έχασαν πολλές ευκαιρίες αφού ο τερματοφύλακας της Σάμου Θυριανός ήταν η μορφή της συνάντησης.

Στο 3′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Κουμτζίδης με κεφαλιά ύστερα απο σέντρα του Τούση 0-1. Στην συνέχεια 16′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ κόρνερ που κτύπησε ο Θύμιος η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά κτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα 1-1.

Δυο λεπτά αργότερα δυνατό σούτ του Κανάκη έφυγε άουτ. Στο 25′ φάουλ του Δούκα η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 34′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Δούκας έβγαλε την σέντρα και ο Κουιμτζίδης με πλασέ το 1-2. Τρια λεπτά αργότερα κόρνερ του Θύμιου κεφαλιά του Σιαφύλιου άουτ. Στο 56′ σωτήρια απόκρουση του Μιχελή σε φάουλ του Θύμιου.Τέσσερα λεπτά αργότερα δυνατό σούτ του Τούση απέκρουσε ο Θυριανός.Στην συνέχεια 73′ ο Κουιμτζίδης βγήκε στην αντεπίθεση τε-α-τετ με τον τερματοφύλακα Θυριανό δεν μπόρεσε αφού ο πορτιέρο της ομάδας της Σάμου απέκρουσε σωτήρια. Την ίδια τύχη είχαν δυο ακόμα ευκαιρίες στο 82′ και 83′ με δράστη και πάλι τον Κουμτζίδη που απέκρουσε ο Θυριανός.

Στο 89′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ φάουλ του Μούτσου ο Σταφύλιος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.

Διαιτητής Καρυοφίλης,βοηθοί Καρφής-Χαλβατζάκος(Πειραιά). Παρατηρητής Ελένη Κυρίου.

ΑΕ ΒΑΘΥΛΛΟΥ -ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΣ( προπονητής Στέλιος Σταματάκης): Θυργιανός, Βασιλειάδης(17′ λόγω τραυματισμού Κοκκινάκης), Χατζηπαναγιώτου, Σιαφύλιος, Σεβαστάκης, Τσετσμελής,Μούτσος, Γιαννούλης(76′ Φτενογιάννης), Γεροντής, Θύμιος, Χαροκόπος(56’Κτίστου).

ΠΑΓΚΟΣ: Αγγελίνας, , Φιλιππής, Μιχαλόπουλος, Μιχαήλ, Χ”Θεοδωρίδης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (προπονητής Γιάννης Ρόκκας): Μιχελής, Βάσης, Τζαφεράκος(64’Ανδρεάδης), Καριαβούλας, Οικονομόπουλος, Αποστολάτος, Κουμτζίδης(82’Παπαευθυμίου), Δούκας(82’Ευαγγέλου), Μακρίδης, Κανάκης,Τούσης.

ΠΑΓΚΟΣ:,Νάκας,Νικολάκης,Μπαγδάτογλου,Τσουκαλάς.

ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ ΑΠΟ ΣΑΜΟ

***Παραμονές του αγώνα η ομάδα πέταξε αεροπορικώς με C 130 για το νησί του Πυθαγόρα και κατέληξε στο ξενοδοχείο Σάμος απο το πιο γνωστό στο νησί που βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο στο Βαθύ.

***Την Τετάρτη το πρωί έβρεχε και είχε άστατο καιρό. Μετά στάματησε και ο αγώνας διεξήχθει με ήλιο.

***Οι “σταχυοφόροι” αγωνίστηκαν χωρίς τον Ανδρέα Ατματζίδη που είναι τραυματίας και ο γιατρός του συνέστησε να μείνει στην Ελευσίνα μετά το κτύπημα και τα ράμματα στο κεφάλι στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Ατρόμητο Αγίου Γεωργίου Χίου.

***Ο προπονητής Γιάννης Ρόκκας χρησιμοποίησε παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και στα μπαράζ.Ενώ τις αλλαγές τις πραγματοποίησε μετά το 60′.

ΑΝ.ΤΣ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply