Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Το αντίο του Νίκου Παπαδήμα στην Αλσούπολη

Published

on

Με δήλωση του ο Νίκος Παπαδήμας θέλησε να αποχαιρετήσει την ομάδα της Αλσούπολης από την οποία αποχώρησε, και να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκε.

Αναλυτικά…

Μετά από 3 χρόνια, αποχωρώ από την ομάδα της Αλσούπολης, για καθαρά προσωπικούς λόγους. Ευχαριστώ θερμά όλη τη διοίκηση του συλλόγου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Kostas Tselios για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια, τιμώντας με με τη θέση του αρχηγού στην ομάδα και τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στις ακαδημίες της.
Επίσης, ευχαριστώ τον Ηλίας Αργιανάς που με έφερε σε επαφή με την ομάδα της Αλσούπολης και έκτοτε ήταν πάντα δίπλα μου καθώς και τον τότε πρόεδρο Σωτήρη Κατσό.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γενικούς αρχηγούς και στους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα κατά τη διάρκεια των τριών αυτών ετών και ιδιαίτερα στον προπονητή θανασης Ψυλλιας .
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου για την συνεργασία που είχαμε. Τους εύχομαι ολόψυχα υγεία και να πετύχουν τους στόχους τους.⚽️🙏🏻