Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το βιολί της η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, 1-0 εκτός τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Published

on

Την απίστευτη φετινή της πορέια συνεχίζει η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων που επικράτησε εκτός έδρας επί του Απόλλωνα Χαλανδρίου με το αγαπημένο της σκορ (1-0).

Εφτασε έτσι τους 19 βαθμούς και αποσπάστηκε 6 βαθμούς από τους διώκτες της, ενώ ο Απόλλωνας για μια ακόμη φορά παρά την μεγάλη προσπάθεια έφυγε με άδεια χέρια και με 4 βαθμούς παραμένει στην τελευταία θέση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελπίδα  έχει πετύχει φέτος 6 νίκες, όλες με ένα γκολ διαφορά, με τις 5 από αυτές να είναι με 1-0!!!

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 71΄ο Νίκολι, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν τον αγώνα με 10 παίχτες, αφού αποβλήθηκαν ο Παγώνης για τους γηπεδούχους στο 73΄με 2η κίτρινη και ο Γεωργακόπουλος από την Ελπίδα στο 86΄με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Καλλιαμπάκος, Παγώνης, Νούσης (82′ Γιούνι), Λέλεκας, Αγγελόπουλος, Αγκόλι, Ζώης (68′ Κανδεράκης), Κοχλιός (82′ Νίνο), Χαραλάμπους, Μήτρου (65′ Στεργιώτης), Παπαδάκης.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Φανουργιάκης, Κουρέας (84′ Κοτταρίδης), Λάνη (46′ Δούκας), Δαούτης, Ντέντια, Νίκολι, Τσιρώνης (46′ Παρασκευόπουλος), Μαυρογιάννης (65′ Νταφόπουλος), Ντερτινής, Ρίζος (90′ Παππάς), Γεωργακόπουλος.