Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Το βιολί τους Φοίνικας Περιστερίου και Απόλλων Χαλανδρίου (0-0)…

Published

on

Το απίστευτο σερί των ισοπαλιών συνέχισαν σήμερα Φοίνικας Περιστερίου και Απόλλων Χαλανδρίου, που παρά τις πολλές ευκαιρίες έμειναν στο 0-0.

Αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία σε ισάριθμα ματς για τις δύο ομάδες. Μάλιστα για τον Φοίνικα ήταν το τέταρτο συνεχόμενο 0-0, ενώ για τον Απόλλωνα ήταν το τρίτο 0-0 σε 4 ματς.

Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές καλές στιγμές αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάντως τις περισσότερες ευκαιρίες, μεταξύ των οποίων και τρία δοκάρια (σε δύο φάσεις).

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους γηπεδούχους στο 9′, με σουτ του Λαγού να περνάει άουτ, ενώ η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 11′ με τον Παπαδάκη ναφεύγει στην πλάτη της άμυνας αλλά να σουτάρει άουτ. Την ίδια κατάληξη είχαν τα σουτ των Στεργιώτη στο 15′ και Παπαδάκη στο 23′ για τον Απόλλωνα. Ο Φοίνικας έχασε τεράστια ευκαιρλια στο 28′ όταν ο Αλεξανδράκης απέφυγε και τον γκολκίπερ και από το ύψος της περιοχής σε κενή εστία σούταρε άουτ. Στο 37′ το σουτ του Δήμου από το ύψος του πέναλτι πε΄ρασε άουτ, ενώ στο 45′ ο Απόλλωνας είχε και αυτός πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν ο Γιουνί βγήκε μόνος με τον Παπαδιώτη, αλλά ο γκολκίπερ του Φοίνικα επενέβη σωτήρια.

Στο 52΄οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ όταν το δυνατό σουτ του Μπεθάνη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 57′ το σουτ του Αλεξανδράκη πέρασε άουτ, ενώ στο 67′ ο Απόλλωνας σε μια φάση που σπάνια βλέπουμε είχε τεράστια διπλή ευκαιρία όταν τα διαδοχικά σουτ των Παπουτσή και Πρόξενου σταμάτησαν στο δοκάρι!Στο 75′ ο Λαγός σούταρε με τον Καλλιαμπάκο να αποκρούει, ενώ στο 87′ ήταν η σειρά του Παπαδιώτη να εξουδετερώσει το σουτ του Κανδεράκη. Λίγο έλειψε ο Απόλλωνας να πάρει τη νίμη στο 89′ όταν ο Λυμπερόπουλος βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή αλλά σε σχεδόν κενή εστία πλάσαρε άουτ.

 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Παπαδιώτης, Μαρκαντωνάτος (53′ Διονάτος), Ηλιόπουλος (53′ Χαλικιάς), Λάσκαρης, Αναγνωστόπουλος (77′ Καραλής), Γιαταγανάκης, Αθανασάκης, Δήμος (86′ Ανδριανάκος), Μάζης, Λαγός, Μποζάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Πρόξενος (77′ Ζκέρης), Ψάλλας (68′ Νίνος), Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Μπεθάνης (60′ Νίνος), Κανδεράκης, Στεργιώτης, Γιουνί, Παπουτσής (77′ Λυμπερόπουλος).