Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Το δίδυμο Βλαχογιάννη – Ρενιέρη στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Περάματος

Published

on

Κίνηση «ματ» έκανε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, εξασφαλίζοντας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στον πάγκο της ομάδας τους καταξιωμένους τεχνικούς Παναγιώτη Βλαχογιάννη, ως προπονητή για το ανδρικό τμήμα και Θεολόγο Ρενιέρη, ως άμεσο συνεργάτη του προπονητή και Τεχνικό Διευθυντή στα Τμήματα Υποδομών του Συλλόγου. Το έμπειρο δίδυμο θα έχει από κοινού την ευθύνη όλων των αγωνιστικών Τμημάτων του Συλλόγου, αφού κοινός στόχος Διοίκησης και Προπονητών είναι στα επόμενα χρόνια να αναδειχθούν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι να μπορέσουν να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα!

Ο Παναγιώτης Βλαχογιάννης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B΄ και είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Προπονητών της ΓΓΑ. Στο παρελθόν, έχει εργαστεί με επιτυχία για τρία χρόνια στις ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και για τέσσερα χρόνια στις ακαδημίες της COERVER,ενώ υπήρξε για αρκετά χρόνια προπονητής στην Μικτή Πειραιά. Έχει επίσης εργαστεί στα Τμήματα Υποδομών της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ενώ διατηρεί Σχολή τεχνικής βελτίωσης ποδοσφαιριστών. Την περίοδο 2023 – 2024 υπήρξε προπονητής στη νεανική ομάδα του ΠΕΙΡΑΪΚΟΥ, την οποία οδήγησε στα μπαράζ ανόδου για την Α΄ κατηγορία Πειραιά.

Ο Θεολόγος Ρενιέρης – άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Βλαχογιάννη την περσινή χρονιά στον Πειραϊκό – έχει εργαστεί με επιτυχία στην Μικτή Πειραιά και ως Τεχνικός Διευθυντής στις ακαδημίες του ΙΩΝΙΚΟΥ, της ΑΜΦΙΑΛΗΣ, της ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ και του ΗΡΑΚΛΗ ΝΙΚΑΙΑΣ. Επίσης, έχει απασχοληθεί ως προπονητής σε πολλές ομάδες Α΄ & Β΄ Πειραιά με σημαντικές επιτυχίες!

Όπως δήλωσαν οι δύο προπονητές, η πρόταση της Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ είναι μεγάλη πρόκληση για αυτούς. Πιστεύουν όμως πως θα κατορθώσουν να πετύχουν τους στόχους της Διοίκησης και σύντομα η ιστορική «ΕΝΩΣΗ» να αποτελέσει ένα υγιές, μεγάλο Σωματείο στο ποδοσφαιρικό στερέωμα του Πειραιά.

Advertisement