Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Το εξπρές του Π. Φαλήρου προσγείωσε ανώμαλα τον Αθηναϊκό

Published

on

Ο… αναμορφωτής του Παλαιού Φαλήρου δεν θα μπορούσε να μην είναι άλλος από τον νεαρό προπονητή, Γιάννη Γαζή. Ο άλλοτε άσος του Πανελευσινιακού και του ΑΟ Χαϊδαρίου από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία των κυανέρυθρων έχει κατορθώσει να αλλάξει την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας των νοτίων προαστίων. Σήμερα το μεσημέρι άπαντες περίμεναν ότι το σερί των πέντε νικηφόρων αποτελεσμάτων για τους Φαληριώτες θα λάμβανε τέλος αφού αντιμετώπιζαν τον πρωτοπόρο Αθηναϊκό. Παρ’ όλα αυτά οι κυανέρυθροι κοίταξαν στα μάτια τους ‘λόρδους’ και απέδειξαν ότι αδικούνται από τη θέση που κατέχουν αφού έφτασαν στο εμφατικό 5-1 κάνοντας το 6Χ6. Η νίκη αυτή φέρνει την ομάδα του Γαζή στην 3η θέση με την Ελευθερούπολη σε αντιθεση με τον Αθηναϊκό που έχει αποκτήσει διαφορά από την 2η θέση. Το ματς δεν αντέχει σε κριτική αφού οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και έφτασαν στη νίκη αποδίδοντας μάλιστα καλό ποδόσφαιρο. Το αντίπαλον δέος με τη σειρά του μετά από αρκετό διάστημα δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και μοιραία το πλήρωσε.

 

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους αφού μόλις στο 18′ το σκορ ήταν 3-0. Στο 7′ ο Γκιόλας, στο 12′ ο Ντόνε και στο 18′ ο Γκιόλας πάλι βρήκαν δίχτυα για τους γηπεδούχους, με τον Γκιόλα στο 37′ να διαμορφώνει το σκορ ημιχρόνου και να ολοκληρώσει το κρεσέντο του με χατ τρικ. Στο 55′ ο Κωνσταντινίδης έγραψε το 4-0, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο με τον Καρβέλλα.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζης) Ηρακλής, Λουμίδης, Μάλλης (73′ Σφενδύλης), Κέντρος, Λεκαράκος, Φεύγας, Παπανδρέου, Μαρούση, Γκιόλας (70′ Καραγιάννης), Ντόνε, Κωνσταντινίδης (60′ Λούτσος).

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Βασίλης Τζαλακώστας) Λιάππας, Βοτσαϊτης (46΄’ Βασιλάκης), Κύριος, Καμπάκος, Κουστουμπέκης, Μοροσάνου, Ζαφειράτος, Τσίτσας, Λάϊος (80’ Καρβέλας), Κρασώνης, Κιούτακ (43’ λ.τ Κοίλιας)