Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Το ευχαριστώ του Γιώργου Λαζάρου προς την Αλσούπολη

Published

on

Με επιστολή του ο μέχρι τώρα προπονητής της Αλσούπολης Γιώργος Λαζάρου θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκε στον σύλλογο.

Αναλυτικά…

 

“Έπειτα από δυο σεζόν συνεργασίας με το σύλλογο, αποφάσισα για καθαρά προσωπικούς λόγους, να αποχωρήσω από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ευχαριστώ θερμά όλη τη διοίκηση του συλλόγου, αλλά και προσωπικά τον πρόεδρο κοΤσέλιο, για όλη αυτή την εμπιστοσύνη και στήριξη που έδειξαν στο πρόσωπο μου αυτά τα δυο χρόνια.
Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να εργαστώ σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο όπως ο ΠΑΟ Αλσούπολης, πρότυπο για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που διακρίνεται τόσο για το ήθος του αλλά και από το απίστευτο οικογενειακό κλίμα. Νιώθω φεύγοντας ότι έκανα πολλούς νέους φίλους.
Ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω σε δυο ανθρώπους που αποτελούν τη ψύχη του συλλόγου, τους Γενικούς Αρχηγούς κο Κοττάκη και Κο Γκοργκόλη, που τους είχα διπλά μου καθημερινά και κάθε στιγμή προσπαθούσαν να δώσουν λύση σε οτιδήποτε χρειαζόμασταν. Μιχάλη, Κώστα σας ευχαριστώ για όλα!
Επίσης, θέλω να εκφράσω την εκτίμηση μου στους συνεργάτες μου Μιχάλη Μπουρλή και Νικο Καρλάυτη για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε, όπως και να ευχαριστήσω τον Γενικό διευθυντή των ακαδημιών κο Αργιανά για την αμέριστη βοήθεια που είχα σε οτιδήποτε χρειάστηκε.
Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στους παίκτες μου. Σε αυτά τα παιδιά, που ξέρω ότι έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό καθημερινά για να καταφέρουμε τους στόχους μας, και αυτό σε προσωπικό επίπεδο λέει πολλά . Η συνεργασία μαζί τους ήταν ιδιαίτερα τιμητική για μένα , τους εύχομαι τα καλύτερα στη συνέχεια της πορείας τους.”