Connect with us

Uncategorized

Το Κορωπί νίκη με Ραφήνα

2-1 οι γηπεδούχοι

Published

on

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε το Κορωπί, το οποίο κάτω από τις οδηγίες του γυμναστή Βαγγέλη Καραμούλα επικράτησε της Τριγλίας με 2-1. Να σημειωθεί ότι ο σύλλογος από την Ανατολική Αττική είχε να γευτεί τη χαρά της νίκη από την πρεμιέρα, όταν και είχε επικρατήσει της Μικρασιατικής με 2-0. Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας την ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ μόλις στο 7′, όταν η Μάντζης είδε την προσπάθεια του να ”σταματάει” στο δοκάρι της εστίας του Ούσιου. Ότι δεν κατάφερε ο Μάντζης στο 7′ το έκανε ο Ράμο στο 12′, ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στη Τριγλία. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορόπισαν το παιχνίδι φτάνοντας στη ισοφάριση στο 19, χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Μουρούτης. Τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 45′ ο Θεοφάνους με απευθείας εκτέλεση φαουλ έδωσε το προβάδισμα στο Κορωπί. Στο β’ μέρος ο ρυθμός έπεσε με το 2-1 να μένει μέχρι τέλους και τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν ένα σπουδαίο τρίποντο.

Διαιτητής ήταν ο Καρυοφίλης (ΣΔ Πειραιά)

ΚΟΡΩΠΙ (Βαγγέλης Καραμούλας): Ούσιος, Ταμπάκης (68′ Βρούτσης), Αλεξίου, Κοκκίνι, Ντούνης, Μουρούτης, Θεοφάνους (78′ Γκεμίσης), Οικονομόπουλος, Μακρής (78′ Γερολυμάτος), Τόλιας, Πούλος

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Στάθης Ασλάνογλου): Κύρκος, Σταμπέλος (85′ Λεμονής), Καραμποΐκης (78′ Καλαμπόγιας), Κόρακας, Ζέκιο, Μουλλάκης, Ράμο, Μπασινάς, Αρσενόπουλος (68′ Τσάγκαρης), Μάντζης, Αρναρέλλης.

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply