Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Το νέο αίμα της ΑΕ Πετραλώνων

Published

on

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός της ΑΕ Πετραλώνων ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ιστορικής ομάδας παράλληλα με τις απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση της πρώτης ομάδας με αξιόλογους ποδοσφαιριστές, συνεχίζει τη προώθηση νεαρών παικτών από τα τμήματα υποδομής στην αντρική ομάδα.

Ηδη κατά την περσινή χρονιά πήραν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Αθηνων οι 16άχρονοι Χρήστος Παρμάκης, Κώστας Κοτσιφόπουλος, Θοδωρής Χιώτης, Γιάννης Μπέλος, Κώστς Σπαλάρης και ο 15άχρονος Κυριάκος Βερζαμάνης, οι οποίοι μαζί με αρκετούς άλλους παίκτες της Κ17 των Πετραλώνων θα ακολουθήσουν τη προετοιμασία της πρώτης ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Ο μεγάλος στόχος της διοικούσας επιτροπής της ομάδας είναι σε λίγα χρόνια η συντριπτική πλειοψηφία της πρώτης ομάδας να αποτελείται από Πετραλωνίτες ποδοσφαιριστές.

Στη φωτο μια ομάδα παίκτων της Κ17 της ΑΕ Πετραλωνων. Πάνω αριστερα: Αγγ. Φωτάκης, Ν. Λαλιώτης, Στ. Γρίβας, Κυρ. Βερζαμάνης, Ιων. Στρούτζας, Μπο Πακ. Κάτω (από αριστερα): Γ. Πέτας, Θοδ. Χιώτης, Ιωαν. Κιάμα, Αν. Πετρόπουλος, Αγγ. Βέλλιου