Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Το νέο ΔΣ του Προφήτη Ηλία

Published

on

Επανεκλογή Αλέξη Παπαχρήστου  στην προεδρία του Προφήτη Ηλία, όπου για ακόμα μια θητεία Πρόεδρος θα είναι ο Αλέξης Παπαχρήστου.  Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:


«Μετά από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, με θητεία μέχρι το καλοκαίρι του 2027, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος : Αλέξανδρος Παπαχρήστου
Αντιπρόεδρος : Λάμπρος Ψυχογιός
Γεν. Γραμματέας : Κίμων Γκιουλιστάνης
Ταμίας : Θανάσης Λαμπρόπουλος
Ειδ. Γραμματέας : Γιώργος Βλάσσης
Γεν. Αρχηγός Ποδοσφαίρου : Νίκος Τσακουμάγκος
Γεν. Αρχηγός Μπάσκετ : Σωτήρης Αντωνίου
Επίσης, αποφασίστηκε υπεύθυνος για τα τμήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης να αναλάβει ο Γιώργος Παναγόπουλος και για τα τμήματα μπάσκετ κοριτσιών ο Βασίλης Κατσίμπρας.
Με αφορμή την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Παπαχρήστου έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Έχοντας πια συμπληρώσει 70 χρόνια ζωής, ο Προφήτης μας συνεχίζει να κοιτάζει ψηλά, εκλέγοντας και αυτή τη φορά διοικητικά όργανα αποτελούμενα από ανθρώπους με αποδεδειγμένη αγάπη προς τον σύλλογο, αλλά και με μεγάλη όρεξη για προσφορά. Καλωσορίζω τα νέα διοικητικά μας μέλη και είναι εξαιρετικό ότι ανάμεσα τους υπάρχουν παιδιά που μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν ενεργοί αθλητές μας. Αναλογιζόμενοι το βάρος της ευθύνης απέναντι στην τεράστια ιστορία του σωματείου μας, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την πρόοδο του συλλόγου και στα τρία αθλήματα τα οποία καλλιεργεί, πάντοτε όμως πιστοί στις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει ο Α.Ο. Προφήτη Ηλία».