Connect with us

3ος Όμιλος

Το ντέρμπι ο Βύζας

Published

on

Κιτρινόμαυρο βάφτηκε το ντέρμπι της Δυτικής Αττικής, καθώς ο Βύζας νίκησε με 3-0 τον Αστέρα Μαγούλας, κάνοντας ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή. Αντίθετα, οι κυανόλευκοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών με αποτέλεσμα να παραμείνουν αρκετά πίσω στην κατάταξη. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές στην επανάληψη και κατάφεραν στο τελευταίο εικοσάλεπτο να φτάσουν στη νίκη.

Πάντως, το ματς επισκιάστηκε από την ολιγόλεπτη διακοπή που έλαβε χώρα στο 40′ κι ενώ το σκορ βρισκόταν στο 0-0. Συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Βύζαντα και νυν της Μαγούλας, Άκης Μαζιώτης, χτύπησε εκτός φάσης τον Ανδριαννόπουλο με αποτέλεσμα να σημειωθεί σύρραξη μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων. Αποτέλεσμα ήταν να αποβληθούν δυο παίκτες από κάθε ομάδα. Συγκεκριμένα ο διαιτητής Γαβρίλης (Αθηνών) απέβαλλε τον Μαζιώτη από πλευράς γηπεδούχων ενώ για τους φιλοξενούμενους την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Βασιλάκος. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 70′ με τον Βλάχο. Στο 73′ ο Παπαδόπουλος έκανε το 2-0, με τον Κολιόπουλο στο 80′ να διαμορφωνει το τελικό σκορ.

Διαιτητές: Γαβρίλης, Λιαμπότης-Μπατζιόπουλος (Αθηνών)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Αρχουνάκης, Καρίκης, Τσαγκάρης, Βασιλέιου, Οικονομόπουλος (65′ Δημόπουλος), Βελιανίτης, Μπεχλής, Μαζιώτης, Μαυρουδής, Καλογέρης (65′ Μιχαΐλος), Επιτροπάξη (46′ Μάλτσι)

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Βασίλης Στασινόπουλος): Τερεκανίδης, Χουστουλάκης, Κολιόπουλος, Μιχαλόπουλος, Βασιλάκος, Σιδέρης, Ανδριανόπουλος (84′ Βαρελάς), Αλεβίζος, Μητρόπουλος (46′ Παπαδόπουλος), Στρατάκης, Βλάχος (74′ Κορομηλάς)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply