A' Ε.Π.Σ.Α.
Το Παλαιό Φάληρο 2-0 τον Αθηναϊκό, τέλος ο Μπαλαγιάννης από τους φιλοξενούμενους
![](https://stoplekto.gr/wp-content/uploads/2023/12/palaio_faliro_panigiriko_me_athinaiko.jpg)
Σημαντική νίκη πέτυχε το Παλαιό Φάληρο, που ανεβάζοντας την απόδοση του στο δεύτερο μέρος επικράτησε επί του Αθηναϊκού με 2-0.
Εφτασε έτσι τους 19 βαθμούς, ενώ ο Αθηναϊκός έμεινε στους 12 και βλέπει τα πράγματα να δυσκολεύουν πολύ για αυτόν. Μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής του Αθηναϊκού Μάκης Μπαλαγιάννης υπέβαλλε την παραίτηση του, με την διοίκηση να την κάνει αποδεκτή.
Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, το σκορ άνοιξε στο 50′ όταν ο Ποζίδης με μαρινό σουτ και μετά από λάθος εκτίμηση του Ροβάτσου έκανε το 1-0. Στο 62′ ο Λένγκα με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Βαγγέλης Γαλάνης): Καβακλής, Κολεύρης (89′ Παπαδήμας), Σταματάκης, Αφράτης, Λένγκα (84′ Μπούρσαλης), Μπένα, Μακρυγιάννης (68′ Δαφερέρας), Ποζίδης, Φεντόροβ (68′ Βάιας), Μαυρέλης, Σαραντόπουλος.
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μάκης Μπαλαγιάννης): Ροβάτσος, Μπαλίου (67′ Γκιόλιας), Ντούρος, Αλί Ομάρ(60′ Ζάχος), Τζάκος, Κατσαούνος, Χαλουβάς (60′ Δούμτσης), Μουρελάτος, Σέχι (42′ λ.τρ. Οντιαμπό), Λάιος, Παλαντέσκου (67′ Θανόπουλος).
ΦΩΤΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
![](https://stoplekto.gr/wp-content/uploads/2018/12/logo-stoplekto-2018-12-2-e1545970999338.png)