Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Το ποινολόγιο της ΕΠΣ Πειραιά

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

 

Ποινές Ποδοσφαιριστών

Η Πειθαρχική Επιτροπή της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε υπόψη της τις  σχετικές διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων Πρωταθλήματος της 11-12.12.2021, διοργάνωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

ΧΑΡΑΤΣΑΡΗΣ Ι-Ι ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ.(Κ) ΑΠΟ 13.12.2021.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡ. ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ. ΑΠΟ 12.12.2021 ΚΑΙ ΧΡΗΜ. ΠΟΙΝΗ 10€

ΚΑΤΣΑΝΕΑΣ Γ. ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ.(Κ) ΑΠΟ 13.12.2021.

ΚΟΚΚΟΚΥΡΗΣ Ι. ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ.(Κ) ΑΠΟ 13.12.2021.

 

Ποινές Αξιωματούχων Σωματείων

Η Πειθαρχική Επιτροπή της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε υπόψη της τις  σχετικές διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων Πρωταθλήματος της 11-12.12.2021, διοργάνωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβάλλει ποινές σε αξιωματούχους  σωματείων ως εξής:

ΛΑΓΟΥΔΗΣ Γ.  – προπονητής ΦΟΙΝΙΚΑ  ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ –  (αγώνας ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ  της 12/12/2021)  για απειλητική  & εξυβριστική  συμπεριφορά, επιβάλλεται  ποινή  τεσσάρων (4) αγωνιστικών  ημερών  και χρημ. ποινή 40 ευρώ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ Σ. – εκπρόσωπος  ΦΟΙΝΙΚΑ  ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ  –  (αγώνας ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ    της 12/12/2021)  για ανάρμοστη  συμπεριφορά επιβάλλεται  ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού  δύο (2) αγωνιστικών  ημερών   και χρημ. ποινή 20 ευρώ

 

Κλήσεις σε απολογία

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πειραιά καλούνται σε έγγραφη απολογία το σωματείο ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (αγώνας ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ της 12/12), ο προπονητής του ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ κ. ΚΑΠΙΝΟ Κ. (αγώνας ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΣΑΛΑΜΙΝΟΝΟΜΑΧΟΙ της 12/12) και το σωματείο ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (δημοσίευμα σωματείου σε αθλητική ιστοσελίδα την 8/12 με συκοφαντικές εκφράσεις – δυσμενείς κρίσεις κατά της Πειθαρχικής Επιτροπής και Διαιτησίας).

*Τα γραπτά υπομνήματα θα πρέπει να υποβληθούν έως και τρείς ημέρες μετά την ενημέρωση των εκπροσώπων των σωματείων.

 

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει

H  Επιτροπή Πρωταθλήματος και  η Επιτροπή Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, υπενθυμίζουν στα σωματεία και τους εκπροσώπους τους, ότι κατά την διεξαγωγή των αγώνων, σε περίπτωση που  μοιάζουν οι εμφανίσεις των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων  βάση του άρθρου 14 παρ. β –γ. του ΚΑΠ, η ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ομάδα υποχρεούται να αλλάξει εμφανίσεις.

Αν δεν έχει τότε  αλλάζει η γηπεδούχος ομάδας και η φιλοξενούμενη τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο κατόπιν απόφασης της Π.Ε.

Μέχρι τώρα οι Επιτροπές σε τέτοιες περιπτώσεις, έχουν προχωρήσει μόνο σε συστάσεις συμμόρφωσης, ωστόσο στην συνέχεια θα  τηρηθεί  η διαδικασία που προβλέπεται από τον ΚΑΠ.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Advertisement