Connect with us

stoplekto

Το Σάββατο η επαναληπτική ΓΣ. στον ΑΟΚ Φαλήρου

Published

on

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ,  η πρώτη Γενική Συνέλευση των μελών του Α Ο Κ ΦΑΛΗΡΟΥ. Παραβρέθηκαν 17 από εβδομήντα ταμειακώς ενήμερα μέλη, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει απαρτία, με βάση το καταστατικό. Παρ όλα αυτά, έγινε πλούσια και εποικοδομητική συζήτηση για το σωματείο με νέες ιδέες και κριτική στην δουλειά, μέχρι σήμερα. Ο πρόεδρος Τέλης  Ζαρωτιάδης έκανε εκτενή αναφορά στην ακαδημία του συλλόγου, και εξέφρασε τους στόχους και τις επιδιώξεις του εγχειρήματος από την εφαρμογή του προγράμματος Juventus soccer school. Τα μέλη τοποθετήθηκαν με απόψεις και προτάσεις που θα βοηθήσουν την διοίκηση μελλοντικά. Να δημιουργήσει το ποιοτικότερες συνθήκες άθλησης για τα παιδιά. Ο υπεύθυνος της ακαδημίας Νίκος Κομπόγιωργας ενημέρωσε για τις απαιτήσεις του εγχειρήματος και τους τρόπους που μπορεί να γίνει αποδοτικότερο.

Η επαναληπτική Γενική συνέλευση θα γίνει το  Σάββατο στις 6μμ  στο ίδιο μέρος, στα γραφεία του συλλόγου Ξενοφώντος 147 Καλλιθέα. Όπου θα κληθούν να παραβρεθούν και όσοι δεν ήρθαν την Κυριακή. Η παρουσία των μελών στην συνέλευση είναι πολύ σημαντική για το ευοίωνο μέλλον της ομάδας.

«Ο Α Ο Κ ΦΑΛΗΡΟΥ είναι σύλλογος λαϊκής βάσης Δεν υπάρχει επενδυτής ούτε χορηγοί. Όλοι μαζί συμβάλουν στα έξοδα .» δήλωσε το διοικητικό στέλεχος του συλλόγου Γιώργος Σιάκουλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply