Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το Σαββατοκύριακο που έρχεται στην Α΄ΕΠΣΑ

Published

on

Προβιβασμός - Υποβιβασμός ΕΠΣΑ

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΑ, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Ας δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε…

Α΄ΟΜΙΛΟΣ (9η αγωνιστική)

Ολα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Ιλιον αυτή την αγωνιστική, όπου ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Λιοσίων υποδέχεται την άμεση ανταγωνίστρια του και αήττητη  Αγία Παρασκευή. Με νίκη οι ερυθρόλευκοι θα είναι το ακλόνητο φαβορί του ομίλου, ενώ σε κάθε άλλο αποτέλεσμα η μάχη θα φουντώσει.

Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θέλει να εκμεταλλευτεί ο Αγιαξ Ταύρου που θα υποδεχτεί τους Αγίους Αναργύρους, οι οποίοι όμως είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι αφού καίγονται για βαθμούς.

Την νίκη έτσι ώστε να αναρριχηθεί στη βαθμολογία θέλει και η Δόξα Βύρωνος που παίζει εκτός έδρας με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, η οποία έχει άμεση ανάγκη απο βαθμούς, ενώ δυνατό ματς αναμένεται μεταξύ της Ανθούπολης και του Αγίου Δημητρίου, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να αποφύγουν τις περιπέτειες.

Τέλος, τους πρώτους της βαθμούς ψάχνει και η Λυκόβρυση, που θα υποδεχτεί τον Κένταυρο Βριλησσίων ο οποίος επίσης έχει μεγάλη ανάγκη βαθμών.

Ρεπό έχει αυτή την αγωνιστική ο ΑΟ Περιστερίου.

Συνοπτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

Ανθούπολη- Αγιος Δημήτριος

Αγιαξ Ταύρου- Αγιοι Ανάργυροι

Λυκόβρυση- Κένταυρος Βριλησσίων

ΚΥΡΙΑΚΗ 15:00

Ολυμπιακός Λιοσίων- Αγία Παρασκευή

Δάφνη Παλ.Φαλήρου- Δόξα Βύρωνος

ΡΕΠΟ: ΑΟ Περιστερίου

2ος όμιλος (9η αγωνιστική)

Το ματς της ημέρας θα γίνει στον Κόκκινο Μύλο όπου ο πρωτοπόρος και αήττητος Ατταλος υποδέχεται το Ηράκλειο. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν από τους αντιπάλους τους και να εκμεταλλευτούν το ρεπό της Νέας Ιωνίας, ενώ το Ηράκλειο παίζει το τελευταίο του χαρτί στη μάχη της κορυφής.

Επικίνδυνη έξοδο πραγματοποιούν τα Σούρμενα που παίζουν εκτός έδρας με τα Βριλήσσια που μάχονται για την παραμονή τους, ενώ θεωρητικά τον πρώτο λόγο έχει και ο Χολαργός που παίζει εκτός έδρας με τα αδύναμα Πετράλωνα.

Δυνατό ματς αναμένεται μεταξύ του Αθηναϊκού και του ΓΣ Αργυρούπολης το οποίο λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων θα γίνει στο Γουδή, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς για να αποφύγουν τις περιπέτειες.

Τέλος, σε ένα ματς όπου οι δύο ομάδες κυριολεκτικά καίγονται για βαθμούς στη μάχη της παραμονής, η Αγία Ελεούσα θα υποδεχτεί τον Αστέρα Ζωγράφου.

Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει η Νέα Ιωνία.

Συνοπτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

Πετράλωνα- Χολαργός

ΑΟΝΦ Ατταλος- ΑΕ Ηράκλειο

ΚΥΡΙΑΚΗ 11:00

Αγία Ελεούσα- Αστέρας Ζωγράφου

Αθηναϊκός- ΓΣ Αργυρούπολης

Βριλήσσια- Σούρμενα

ΡΕΠΟ: Νέα Ιωνία

3ος όμιλος (8η αγωνιστική)

Λειψή θα είναι και αυτή η αγωνιστική, αφού αναβλήθηκε το παιχνίδι Τράχωνες- Παλαιό Φάληρο λόγω κρουσμάτων covid στους φιλοξενούμενους.

Ο πρωτοπόρος  και αήττητος Αρης Πετρούπολης θα υποδεχτεί το Καματερό που μάχεται για την παραμονή του, και θεωρητικά έχει τον πρώτο λόγο.

Σπουδαίο ματς θα γίνει  μεταξύ Ηλυσιακού και Πανερυθραϊκού, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στο κυνήγι του Αρη Πετρούπολης.

Ο Μικρασιατικός που βρίσκεται σε καθοδική πορεία και βρίσκεται σε δύσκολη θέση θα υποδεχτεί τον Βύρωνα που ψάχνει και αυτός την ανάκαμψη.

Τέλος, το τελευταίο του χαρτί για να μείνει ζωντανός στη μάχη της παραμονής παίζει ο ΑΟ Ιλίου υποδεχόμενος την Κηπούπολη. Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει αγωνιστική βελτίωση που όμως δεν έχει μεταφραστεί σε βαθμούς και θέλουν μόνο νίκη, ενώ η Κηπούπολη ψάχνει και αυτή το τρίποντο αφού αγωνίζεται επίσης για την παραμονή της.

Συνοπτικά το πρόγραμμα…

Τράχωνες- Παλαιό Φάληρο ΑΝΑΒΟΛΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

ΑΟ Ιλίου- Κηπούπολη

ΚΥΡΙΑΚΗ 15:00

Μικρασιατικός- Βύρωνας

Αρης Πετρούπολης- Καματερό

Ηλυσιακός- Πανερυθραϊκός

4ος όμιλος (8η αγωνιστική)

Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής θα γίνει στο Χαλάνδρι, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να ανακόψουν την τρελή πορεία των αντιπάλων τους και να ξαναμπούν στη μάχη του τίτλου, ενώ αν οι φιλοξενούμενοι φύγουν αλώβητοι, πλέον δεν θα μπορούν να αρνηθούν πως διεκδικούν την πρωτιά.

Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θέλουν να εκμεταλλευτούν Διάνα και Χαϊδάρι. Οι Ηλιουπολίτες, που παραμένουν αήττητοι αλλά με μόλις μία νίκη στην έδρα τους υποδέχονται τον ουραγό αλλά επικίνδυνο Απόλλωνα Χαλανδρίου, ενώ το Χαϊδάρι θα υποδεχτεί τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου που έχει αποδείξει πως μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι.

Ιδιαίτερα σημαντικό ματς στη μάχη της παραμονής είναι αυτό μεταξύ του Παπάγου και των Μελισσίων, ενώ ματς-φωτιά είναι και αυτό μεταξύ του Ηφαίστου Περιστερίου και του Ιάσωνα, με τις δύο ομάδες κυριολεκτικά να καίγονται για βαθμούς.

Συνοπτικά το πρόγραμμα..

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

Χαϊδάρι- Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Ηφαιστος Περιστερίου- Ιάσωνας

ΚΥΡΙΑΚΗ 15:00

Χαλάνδρι- Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Παπάγος- Μελίσσια

Διάνα Ηλιούπολης- Απόλλων Χαλανδρίου