Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Το στερνό αντίο στον Βασίλη Βλαχάκο

Published

on

Το Πειραϊκό Ποδόσφαιρο αποχαιρετά σήμερα τον Βασίλη Βλαχάκο , τον άνθρωπο που το  υπηρέτησε πιστά . Αρχικά σαν ποδοσφαιριστής της Οδηγήτριας και στη συνέχεια για 35χρόνια με ευσυνειδησία σαν υπάλληλος της ΕΠΣΠ .

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλθεί στις 14.30 στον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία  στην Καστέλλα και θα ακολουθήσει η ταφή στο Νεκροταφείο της Αναστάσεως στον Πειραιά .

*Τα  γραφεία της  ΕΠΣΠ θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι και τις 14:00, προκειμένου η Διοίκηση και το προσωπικό να παρευρεθούν στην κηδεία και να αποδώσουν φόρο τιμής στον Βασίλη Βλαχάκο.

Για τον σπουδαίο αυτό φίλο και άνθρωπο  επικοινώνησαν μαζί μας προκειμένου   να συλλυπηθούν την οικογένεια του τα σωματεία : Αργοναύτης ,  Παννεαπολικός  , Δίας Κορυδαλλού, ΑΕ Σαλαμίνας  , Άνω Νεάπολη , ΑΕ Χαραυγή, ΑΕ  Νίκαια ,  ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ Βασίλης Βασιλόπουλος , το πρώην μέλος της Εξελεγκτικής επιτροπής  της ΕΠΣΠ  Αντώνης Μωυσίδης κ.α.

*Από την διοίκηση της Οδηγήτριας την ομάδα την οποία υπηρέτησε και τίμησε ο εκλιπών σαν ποδοσφαιριστής  εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Η οικογένεια της ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ έγινε από χθές πιο πτωχή, καθώς θρηνεί την αδόκητη απώλεια ενός δικού της ανθρώπου, που, αφού επί χρόνια φόρεσε, ίδρωσε και μάτωσε τη φανέλα της, στην συνέχεια παραστέκονταν κάθε που υπήρχε ανάγκη στον Σύλλογο, του τίμιου, καλοσυνάτου και λαμπρού οικογενειάρχη και αθλητάνθρωπου Βασίλη Βλαχάκου. Εκφράζουμε την οδύνη μας και τα θερμά μας συλλυπητήριά στα παιδιά του, στην κα Παναγιώτα, εν ζωή σύντροφό του, στα αδέλφια του και σε όλους τους οικείους του και αποχαιρετούμε ένα παντοτινό φίλο. Καλό ταξίδι Βασίλη. Αιωνία σου η μνήμη….»