Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Τρένο “εξπρές” ο Περαμαϊκός, 4-1 την Αναγέννηση Μοσχάτου

Published

on

Ασταμάτητος ο Περαμαϊκός, συνεχίζει ακάθεκτος τη νικηφόρα πορεία του στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 4-1 της Αναγέννησης Μοσχάτου και παραμένει στην πρώτη θέση μαζί με την Αμφιάλη.

Από νωρίς η ομάδα του Αχιλλέα Ανδριανάκη έθεσε τις βάσεις για τη νίκη, αφού  μόλις στο 1′ άνοιξε το σκορ με τον Κοττάκη. Το σκορ διπλασίασε στο 23′ ο Σιάνος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, για να κάνει ο ίδιος το 3-0 στο 37′.

Οι Μοσχατιώτες μείωσαν στην επανάληψη με πέναλτι του Μαξίμ στο 65′, για να διαμορφώσει ο Περαμαϊκός το τελικό 4-1 με κεφαλιά του Ταλαμπέκου στο 83′. Ο ίδιος παίκτης στο προηγούμενο λεπτό είχε χάσει πέναλτι που έστειλε στο δοκάρι.

Διαιτήτευσε ο Μπαλαχούτης.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Κατσικούρης, Παρασκευόπουλος, Λαζάκης, Μικρούλης (46′ Κωνσταντίνου), Εξαρχος, Δεληβασίλης (46 Κακαβίτσας), Καριντζαΐδης, Μαυράκης (46′ Παππάς) Παρίσης (87′ Κουτσογιαννόπουλος), Κοττάκης, Σιάνος (68′ Ταλαμπέκος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Βαβάκας, Παπαϊωάνου (25’ λ.τρ Ράντου), Δωρογιάννης, Τόττης κ. Παπέλης, Μαξίμ, Καρακάσης (78’ Ρούσσος), Αθανασόπουλος, Καραπατάς (65’ Μπαλαμπάνης ), Καζαντζής, Οικονομάκης (78’ Παππάς).