Connect with us

Γ Εθνική

Τρένο στα Μέγαρα ο Παναιτωλικός (φώτο)

Νίκησε 3-0

Published

on

Χωρίς να πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση, ο Παναιτωλικός κατάφερε να ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο του Βύζαντα Μεγάρων, με τον Νταμιάν Μπελόν να σκοράρει δύο γκολ. Αξιοσημείωτο ότι ο Παναιτωλικός με τη νίκη του αυτή έφτασε τις 4 συνεχόμενες κόντρα στον Βύζαντα, όλες με 3-0 σκορ!

Ο Μπελόν πήρε παληκαρίσια πρωτοβουλία σε δύο φάσεις που δεν φαινόντουσαν απειλητικές και έδειξε τον δρόμο για τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε αμυδρά το πρώτο ημίχρονο, χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Πουρή. Ωστόσο ο Μπελόν έδωσε μόνος του την λύση με το πείσμα του στις φάσεις του 36 και του 78. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πολύ απλά και ο Ιορδανίδης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με μακρινό σουτ στο 90+2.

Ο Βύζας προσπάθησε όσο μπορούσε έχασε μερικές ευκαιρίες αλλά μάταια όμως.

Ο Παναιτωλικός είχε και δοκάρι με σουτ από τον Μπόγιοβιτς στο 73′.

Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας)Κίτρινες: Μπιτσάκος, Γκεμίσης, Κρολ – Μελισσάς

Βύζας Μεγάρων (Φυντάνης): Πουρής, Λιόλιος, Νικολόπουλος, Γρομητσάρης, Μπιτσάκος, Γκεμίδης, Βλάχος Π., Κρολ, Θ. Βλάχος (90 +3 Πούρνος), Χαρτσιάς (86′ Ζάρκος), Σπαγκής (73′ Αρναρέλης).

Παναιτωλικός (Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής, Μελισσάς, Κούσας, Γκόλιας, Σφακιανάκης, Σίλβα Τζούνιορ, Μπελόν (86′ Ιορδανίδης), Μύγας (63′ Μπακάκης), Μπόγιοβιτς (75′ Κουτσοσπύρος), Φαβάλι

 

AN.TΣΑΚ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply