Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τρία στα τρία η Θύελλα Αγίου Δημητρίου, 2-0 εκτός την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Με σκορ 2-0 εκτός έδρας επιβλήθηκε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων, στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Πέτυχε έτσι την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ η Ελπίδα παραμένει χωρίς νίκη με ένα βαθμό.

Στην πρώτη καλή φάση του αγώνα, ο Κούτρος στο 18’ έκανε το σουτ από τα πλάγια, αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα από το τέρμα. Στο 26’ ο Κοτσίνης πρόλαβε με τάκλιν την τελευταία στιγμή την κοντινή προβολή του Σασάν.

Στο 41’ ο Τεννές νίκησε στο τετ α τετ τον Λαγοπάτη ενώ ένα λεπτό αργότερα το κοντινό σουτ του Φραγγεδάκη σταμάτησε στο δοκάρι. Το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς μεγάλες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με τις δυνατές μονομαχίες να κυριαρχούν. Στο 60’, έπειτα από κακή συνεννόηση στην άμυνα της Ελπίδας, ο Κυριαζής με κεφάλια πρόλαβε την έξοδο του Τεννέ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Έξι λεπτά λεπτά αργότερα, ο Κούτρος για την Θύελλα βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε το ξαφνικό σουτ και πέτυχε το 0-2 για την ομάδα του.

Στο 69’ η κοντινή κεφάλια του Ντάκα πέρασε άουτ. Στην τελευταία μεγάλη στιγμή του αγώνα στο 90’, ο Κωνσταντίνος Γιαμαρέλος έκανε εξαιρετική σέντρα από τα δεξιά, ο Ζενουνλλάρι έπιασε δυνατό σουτ στην κίνηση με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Σαμαρά και στην εξέλιξη της φάσης οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα ότι η μπάλα στο σκάσιμό της πέρασε ολόκληρη την γραμμή της εστίας. Το 0-2 έμεινε μέχρι το τέλος, με την Θύελλα μα παίρνει μια σημαντική εκτός έδρας νίκη…

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Τεννές, Γιαμαρέλος Κ., Γιαμαρέλος Αλ., Κοτσίνης, Παππάς (27’ λ.τ. Σπυρόπουλος Παντ.), Ντάκα (80’ Σέμπρος), Μπάνη, Μάρκου, Ζενουνλλάρι, Καριατλής, Κοτταρίδης (75’ Κασνέτσι)

Θύελλα Αγ. Δημητρίου: Σαμαράς, Κυριαζής, Βέλλης (90’ Ταχμαζίδης), Νταλάκας, Καπελάκης, Λιόσης, Σασάν (46’ Ακριτίδης), Αποστολόπουλος, Λαγοπάτης (84’ Καραβάς), Κούτρος, Φραγγεδάκης (90’ Κίστα)

ΣΩΤΉΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ