stoplekto
Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Ιωνικό – Λύγισε τον Αίαντα Σαλαμίνας με 1-0
Ο Ιωνικός συνέχισε την ανοδική του πορεία, καταγράφοντας την τρίτη σερί νίκη του, αυτή τη φορά απέναντι στον Αίαντα Σαλαμίνας με 1-0 κα αμναβάθμισε την θέση του στην κατάταξη αντίθετα ο Αίαντας .
Το παιχνίδι είχε ρυθμό και αρκετές φάσεις. Στο 20’ ο Τζαβάρας έχασε μεγάλη ευκαιρία, ενώ στο 45+2’ ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι για χέρι του Κρητικού, (φάση που διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι), εκτέλεση που μετουσίωσε σε γκολ ο Ματσούκας στο 45+4’, γράφοντας το 1-0.
Ο Ιωνικός είχε και δύο δοκάρια: στο 45+2’ με κοντινό σουτ του Τζάκσον έπειτα από κόρνερ και στο 90’ με πλασέ του Κτενά. Ο Αίας άγγιξε την ισοφάριση στο 87’ με κεφαλιά του Γατσόπουλου που πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 92’ το πλασέ του Δρίτσα άλλαξε πορεία και κατέληξε κόρνερ.
Παρά την πίεση των φιλοξενούμενων στο τέλος, οι Νικαιώτες κράτησαν το πολύτιμο τρίποντο.
Διαιτητής ήταν ο Μπαλογιάννης
Ιωνικός: Ντροζντ, Λαμπίρης, Γιαννούλης, Καλλιτσουνάκης, Κεφαλάς, Ιωαννίδης, Κετίκογλου (75′ Μίχος), Ματσούκας (68′ Τασιούλης), Δρίτσας, Τζάκσον, Κτενάς (91′ Ψαρράς)
Αίας Σαλαμίνας: Μουζάκης, Τόσκα, Κρητικός, Κουτσοποδιώτης, Χωματιανός (78′ Αναγνώστου), Τζαβάρας, Μαγλογιάννης (46′ Γατσόπουλος), Ξενοπανάγος (78′ Σαχόλλι), Γκουτίδης (57′ Ζότο), Καρατζάς, Τσιάβος (57′ Κατσής).

