Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Τρεις ανανεώσεις στον Κολωνό

Published

on

Σε τρεις ανανεώσεις παικτών προχώρησε ο Κολωνός. Πρόκειται για τον 27χρονο μέσο Γιώργο Κοζαδίνο όπου και έπαιξε σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας μάλιστα και 4 τέρματα, τον 27χρονο επιθετικό Μιχάλη Τσαγαλά (29 συμμετοχές και 6 γκολ) και τον 27χρονο μεσοεπιθετικό Κωνσταντίνο Νάτσιο (26 συμμετοχές και 3 γκολ).

Σκέφτεται αλλαγή έδρας ο Αλεξάκης

Αξίζει να σημειωθεί πως στις σκέψεις του προπονητή του Κολωνού, Λευτέρη Αλεξάκη, είναι από τη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα να αλλάξει έδρα και να μην αγωνίζεται στην Ακαδημία Πλάτωνος, αφού είναι γνωστό πως το συγκεκριμένο γήπεδο είναι προβληματικό. Άλλωστε και ο συμπολίτης Αττικός τα επίσημα παιχνίδια τα δίνει στην Χρυσούπολη και όχι στο συγκεκριμένο γήπεδο το οποίο αποτελεί εξίσου έδρα των «πράσινων».

Επικεφαλής των ακαδημιών ο Μιχαλόπουλος

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως επικεφαλής των ακαδημιών της ομάδας θα είναι και τη νέα σεζόν ο Βασίλης Μιχαλόπουλος, αφού όλοι στην διοίκηση έχουν μείνει ευχαριστημένοι από το έργο του. Άλλωστε το ότι προπονούνται 130 παιδιά στην ομάδα σημαίνει πολλά για το έργο το οποίο επιτελείται στις ακαδημίες του Κολωνού.

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply