Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Τριάρα Ηρακλή Ελευσίνας σε Ζοφριά

Νίκησε 3-0

Published

on

Την ανωτερότητα του πιστοποίησε στο ματς με τη Ζοφριά ο Ηρακλής Ελευσίνας καθώς επικράτησε εύκολα με 3-0. Οι γηπεδούχοι είχαν σε ακόμη ένα παιχνίδι σε μεγάλη μέρα τον Μεχμέτ- Ογλου ο οποίος βρήκε δίχτυα δυο φορές. Αρχικά στο 33′ ο επιθετικός των «πρασίνων» έγραψε το 1-0 ενώ 1′ πριν την ολοκλήρωση του αγώνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διπλασίασε τα προσωπικά τέρματα αλλά και της ομάδας του.

Με τη συμπλήρωση 90′, ο Μακρής έγραψε το τελικό σκορ, αφιερώνοντας το τέρμα που σημείωσε στη νεογέννητη κορούλα του. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρήγα στο 91′ με δεύτερη κίτρινη, κι ενώ είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο 11′ νωρίτερα.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ: Φωτιάδας, Πέππας, Σούλος, Βάσης, Λένα ,Δρούγος, Καρκαμπάσης (88′ Μουατζίρι), Παπαδόπουλος, Ζήλος (77′ λ.τρ. Αξιώτης), Μεχμέτ- Ογλου, Παροτσίδης (68′ Μακρής).

 

ΖΟΦΡΙΑ: Κυρίου Ν., Πράσινος, Δρακόπουλος (46′ Ντάμπος), Τσιλίκουνας, Παπάζογλου, Ρεφενδάριος Α., Μήνος, Κυρίου Α., Θωμάκος, Αθανασόπουλος (λ.τρ. 12′ Τσούβελας), Ρεφενδάριος Χ. (80′ Ρήγας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply