Connect with us

6ος Όμιλος

Τριγλία Ραφήνας: Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. της Τριγλίας μέσω της οποίας εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Δημητρόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Πρόκειται για πρόσωπο που αποτελούσε υποστηρικτή των κιτρινόμαυρων ο οποίος στάθηκε διπλά στην ομάδα σε δύσκολες καταστάσεις. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας εκφράζουν την βαθειά οδύνη και θλίψη τους, για την ξαφνική απώλεια του Νίκου Δημητρόπουλου.
Ο Νίκος Δημητρόπουλος, υπήρξε μέλος της ομάδας μας και μεγάλος υποστηρικτής της. Στάθηκε δίπλα στην Τριγλία σε δύσκολες καταστάσεις, προσφέροντας πάντα με ανιδιοτέλεια και αγάπη για το σωματείο μας.
Απ’ όποια θέση και να πέρασε (τοπική αυτοδιοίκηση, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας) άφησε βαθειά το στίγμα του τόσο στην πόλη όσο και στην ομάδα της Ραφήνας. Ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος, με ανοιχτό μυαλό και διάθεση πάντα να προσφέρει στα κοινά.
Η απώλεια του στερεί την πόλη της Ραφήνας από έναν χαρισματικό άνθρωπο και την Τριγλία Ραφήνας από έναν πιστό και ένθερμο φίλο.
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΟ.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply