Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τριπλή ενίσχυση με Λυμπερόπουλο, Χριστόπουλο και Παπακωνσταντίνου στο Χαλάνδρι

Published

on

Την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών που ενισχύουν σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ της ομάδας, ανακοίνωσε η ΑΕ Χαλανδρίου.

Ο λόγος για τους Νίκο Λυμπερόπουλο, Μιχάλη Χριστόπουλο και Νίκο Παπακωνσταντίνου.

Η ανακοίνωση για τον Νίκο Λυμπερόπουλο…

Ο Νίκος Λυπερόπουλος ντύθηκε… στα πράσινα!!!
Η ΑΕ Χαλανδρίου ανακοινώνει την απόκτηση του ακραίου μεσοεπιθετικού Νίκου Λυπερόπουλου.

Ο 19χρονος winger που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Απόλλωνα Χαλανδρίου άλλαξε χρώματα, αλλά όχι γειτονιά παίρνοντας την απόφαση να ενταχθεί στο δυναμικό της ΑΕ Χαλανδρίου.

Ο Νίκος, από τα βασικά στελέχη της Μικτής Αθηνών Κ17 την περίοδο 2021-22, είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει σημαντικό όπλο στη φαρέτρα στη Σταύρου Τζαναβάρα την ερχόμενη σεζόν, καθώς με τα προσόντα του θα δώσει σημαντικές λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομαδας.

Ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος & το ΔΣ της ΑΕ Χαλανδρίου καλωσορίζουν τον Νίκο στην ομάδα & του εύχονται να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα, συνδυάζοντας ποδόσφαιρο & σπουδές αφού ο Νίκος φοιτά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Η ανακοίνωση για τον Μιχάλη Χριστόπουλο…

Τα πράσινα θα φοράει & ο Μιχάλης Χριστόπουλος
Τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό Μιχάλη Χριστόπουλο απέκτησε η ΑΕ Χαλανδρίου από τη Νίκη Γαλατσιου.

Ο 19χρονος σκληροτράχηλος αμυντικός αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Νίκης Γαλατσιου τα 2 τελευταία χρόνια & αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην μεγάλη κατηγορία της Αθήνας, φορώντας τα χρώματα της ΑΕ Χαλανδρίου.

Ο Μιχάλης, που έχει φορέσει & τα χρώματα της ΠΑΣ Γαλάτσι είναι φοιτητής του Πανεπιστημίου Αθηνών & είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει μια θέση στην ενδεκάδα της ΑΕ Χαλανδρίου και γι’ αυτό δουλεύει σκληρά ακόμα & τώρα που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος & το ΔΣ της ομάδας καλωσορίζουν τον Μιχάλη στην οικογένεια της ΑΕ Χαλανδρίου & ευχαριστούν τον κο Κασκαντίρη που συμφώνησε στη μετακίνηση του Μιχάλη στο Χαλάνδρι, ενός από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της Νίκης όπως δήλωσε.

Η ανακοίνωση για τον Παπακωνσταντίνου…

Ο Νίκος Παπακωνσταντίνου στην οικογένεια ΑΕ Χαλανδρίου
Τον ακραίο μεσοεπιθετικό Νίκο Παπακωνσταντίνου απέκτησε η ΑΕ Χαλανδρίου.

Ο 18χρονος (γεν. 28/12/2006) , που πέρσι αγωνίστηκε με την ομάδα των Μελισσίων & στο 2ο γυρο καθιερώθηκε στην ενδεκάδα, κίνησε το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων αλλά επέλεξε το Χαλάνδρι για το επόμενο βήμα της καριέρας του, δηλώνοντας την σιγουριά του ότι θα αποτελέσει σημαντική λύση στην επίθεση της ομάδας.

Ο Νίκος έχει αγωνιστεί & στις Ακαδημίες του Ατρόμητου Περιστερίου (Κ16-17).

Η Διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου καλωσορίζει τον Νίκο στην οικογένεια του Χαλανδρίου.