Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τρομερή ανατροπή ο Φωστήρας, 3-2 την Αγία Παρασκευή

Published

on

Σε ένα πραγματικό αγώνα θρίλερ ο Φωστήρας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, επικράτησε με 3-2 επί της Αγίας Παρασκευής και ζευγάρωσε τις νίκες του στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι, που είχαν και τρία δοκάρια, έφτασαν έτσι τους έξι βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι που εξέφρασαν παράπονα για την διαιτησία, έμειναν στους τρεις βαθμούς.

Στο 30′ ο Σινομάτι έβαλε μπροστά στο σκορ τη Σάντα κάνοντας το 0-1. Ο Φωστήρας κυνήγησε την ισοφάριση, αλλά είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι δύο φορές, στο 32′ και στο 35′ σε προσπάθειες των Πλουμάτου και Μπερνιδάκη αντίστοιχα. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 44′ ο Έκτορας Πατρίκιος έκανε το 0-2, παγώνοντας τον Ταύρο.

Όμως οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν, και αφού στο 50′ είχαν και τρίτο δοκάρι σε κεφαλιά του Μπερνιδάκη, μείωσαν σε 1-2 στο 60′ με τον Λιμήτσιο. Στο 75′ ο Μπερνιδάκης έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 2-2, ενώ την επική ανατροπή ολοκλήρωσε στο 85′ ο Καλογερόπουλος κάνοντας το τελικό 3-2.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Μουράτ Σεροπιάν) Πρίντεζης, Κόλλιας, Καραμπάγιας (46′ Καλογερόπουλος), Ανδριόπουλος, Λώλος (73′ Σουλελές), Κατσάρας (57′ Δάρρας), Λιμήτσιος (88′ Μπιλικαΐδης), Κατίδης, Μπερνιδάκης, Πλουμάτος, Κραψίτης.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Γιάννης Κουσάνας) Κοντουράς, Πατρίκιος Γ., Αλικάι, Χατζής, Μαλέλλι, Τσινιάς (60′ Μαρίνης), Χατίγια (46′ Σπυρόπουλος), Στυλιανόπουλος, Μούζος, Πατρίκος Ε., Σινομάτι (62′ Αγγελόπουλος).