Connect with us

Uncategorized

Τροχανάς: «Σας περιμένει μία έκπληξη την Κυριακή!»

Published

on

Ο άλλοτε πρόεδρος της ΑΕΚ, Μιχάλης Τροχανάς, παρενέβη στον αέρα του Sentra 103.3 και μίλησε για «παρεξήγηση» σε ότι αφορά στην πρότασή του για το «Θεμέλιο 21». Τόνισε συγκεκριμένα πως «δεν κάλεσα τους μετόχους ή τον κ. Μελισσανίδη να έρθουν να βάλουν λεφτά αλλά (όπως είπε) να διαμορφώσουμε από κοινού μια πρόταση». Επίσης, αποκάλυψε ότι «όλους σας περιμένει μια έκπληξη την Κυριακή».

 

«Έχει γίνει παρεξήγηση. Εγώ δεν κάλεσα τους μετόχους και τον κ. Μελισσανίδη να έρθουν και να βάλουν λεφτά, είναι μεγάλο λάθος, παρεξήγηση, εάν ήθελαν θα τα έβαζαν. Επειδή δεν φαίνεται φως χρειάστηκε η δική μου παρέμβαση, να βρούμε στρατηγικό επενδυτή για την ΑΕΚ. Θα δούμε ποιος είναι.

 

Έχετε προσκληθεί οι δημοσιογράφοι για το πρώτο μέρος της συζήτησης που είναι και το ουσιαστικό, έχετε και όλα τα δικαιώματα ως δημοσιογράφοι συν ένα ακόμη, να κάνετε και προτάσεις. Όλοι οι συνάδελφοί σας λένε το ίδιο.

 

Όταν πήρατε στα χέρια σας μια ολόκληρη μελέτη υπήρχε η δυνατότητα ερμηνείας και στις δύο σημειολογικές λειτουργίες. Λέει τα πάντα και πουθενά δεν εμπεριέχεται ότι καλώ πρόσωπα να επενδύσουν από τους επενδυτές που υπάρχουν.

 

Κάλεσα συγκεκριμένους ανθρώπους, πολύ προσεκτικά επιλεγμένους προκειμένου να διαμορφώσουμε την πρόταση. Να βγούμε με μία πρόταση εν τέλει από κει. Την Κυριακή σάς περιμένει μια έκπληξη», ήταν τα λόγια του Μιχάλη Τροχανά.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply