Connect with us

Uncategorized

Τσίμπησε βαθμό ο Πανναξιακός στο Λαύριο

1-1 το ματς

Published

on

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Ολυμπιακός Λαυρίου και Πανναξιακός σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση και πάθος. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα πριν καν συμπληρωθεί 1′ στην αναμέτρηση χάρις σε κεφαλιά του Τσίκλου. Η χαρά για των «ερυθρόλευκων» δεν κράτησε για πολύ, αφού 4′ αργότερα ο σκόρερ για το συγκρότημα του Γιώργου Παπαιωάννου, υπέπεσε σε χέρι μέσα στην περιοχή.

Ο διαιτητής του αγώνα Γιόγκας (ΣΔ Εύβοιας) υπέδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι και ο Αριανούτσος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέελσμα. Στη συνέχεια αμφότερες ομάδες… κυνήγησαν τη νίκη, ωστόσο το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Γιώργος Παπαϊωάννου): Αραχωβίτης, Βαφειάδης Φ. (55′ Γκίκας), Τσομπανάκης, Τσίκλος, Μπεριάνης, Μούργος, Πούλος, Γιαχάεβ Α. (90′ Κωστάκης), Αμπντέλ Ραχήμ, Βελετάκος (89′ Πάλλης), Γιαχάεβ Β.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Θέμελης, Πετρόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Σταυρόπουλος, Τερόλι (17′ λ. τρ. Χαμηλοθώρης (60′ λ. τρ. Κατσάνης)), Αριανούτσος, Καρούσης, Αθανασίου, Κεμαβόρ, Δερμιτζάκης, Μπονιάκος (75′ Ντούκα).

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply