Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Τσίμπησε» παλικαρίσιο βαθμό η Διάνα Ηλιούπολης στο Περιστέρι

Published

on

Παλικαρίσιο βαθμό τσίμπησε η Διάνα Ηλιούπολης στο Περιστέρι ενάντια στον τοπικό Ήφαιστο. Το τελικό 0-0 αδικεί τους γηπεδούχους, καθώς είχαν τα ηνία στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, όμως οι ‘κυανέρυθροι’ αμύνθηκαν αποτελεσματικά, ενώ παραλίγο σε δύο περιπτώσεις να κλέψουν το τρίποντο με τον Χατζηστεφάνου. Πλέον, οι Περιστεριώτες αριθμούν 37 βαθμούς στην πέμπτη θέση, σε αντίθεση με τους ‘Ηλιουπολίτες’ που παλεύουν για την παραμονή έχοντας 28 πόντους στην δέκατη.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο και αρκετά σκληρό σε ορισμένες περιπτώσεις. Η πρώτη καλή φάση ήταν για τον Ήφαιστο στο 23′, όμως η κεφαλιά του Παπαευθυμίου πέρασε λίγο άουτ. Στο 26′ ο Νίκολι φαίνεται να ανατρέπει στην περιοχή τον φορ των γηπεδούχων, αλλά ο διαιτητής Αντωνίου υπέδειξε καθυστερημένα οφσάιντ. Στο 30′ ο Ζώγκος απώλεσε σημαντική ευκαιρία μέσα από την μικρή περιοχή σε γύρισμα του Παπαευθυμίου διατηρώντας το 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός ανέβηκε μετά στο 60′ και στο 62′ ο Περτσάς σταμάτησε τον Χατζηστεφάνου, με τον έμπειρο πορτιέρο να κάνει σπουδαιότερη επέμβαση στο 76′ πάλι απέναντι στον πρώτο σκόρερ της Διάνα. Η συνέχεια άνηκε στους παίκτες του Θοδωρή Τρανού. Πιο συγκεκριμένα, ο Ντάτσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στο 79′, ενώ στο 86′ ο νεαρός Κόρρας απομάκρυνε σωτήρια εξ επαφής κεφαλιά του Μπότη.

Διαιτητές: Αντωνίου Κ., Χριστοδούλου Π., Φωτόπουλος Α. (Με λάθη)

Ήφαιστος (Θοδωρής Τρανός): Περτσάς, Γιαννούλας, Σφίχτης, Ντάτσης, Παπαγιάννη, Ζαφειράτος, Καλαϊτζής (83′ Γεωργαντώνης), Τζαβάρας, Ζήκος, Παπαευθυμίου (88′ Τομάρας), Ζώγκος (56′ Μπότης).

Διάνα (Γιάννης Χατζηράπτης): Κόρρας, Βιτωράτος, Λουτσάι, Νίκολι, Μουρούτης, Βουτάς, Καλουδιώτης, Τσαβαλιάς (58′ Σάρρα), Μαντακίδης, Μπαλαφούτης Χρ. (87′ Σταθακόπουλος), Χατζηστεφάνου.