Connect with us

Γ Εθνική

Τσίμπησε το βαθμό στο Βόλο η Καλλιθέα (1-1)

Published

on

Βαθμό χρυσάφι πήρε σήμερα το απόγευμα η Καλλιθέα στο Πανθεσσαλικό του Βόλου απέναντι στο τοπικό Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Νίκου Παντελή απέδειξαν πως και φέτος μπορούν να πραγματοποιήσουν μία καλή πορεία. Ο ιστορικός σύλλογος της Μαγνησίας προηγήθηκε στο 41′ με σουτ του Γκόλεφ, ενώ οι Αθηναίοι ισοφάρισαν με παρόμοιο τρόπο στο 74′ με «δράστη» τον Φαρινόλα.

*Ο Διαιτητής της συνάντησης Ζούγρας του Συνδέσμου Κοζάνης διέκοψε την αναμέτρηση τρεις φορές λόγο ενός πανού που ανέβασαν οι οπαδοί των γηπεδούχων. Μάλιστα στο 33′ αυτός και οι βοηθοί του κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια

*Επίσης ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε 18! Λεπτά καθυστερήσεις.

Την Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Τσιάτσιος, Γκοτοβός, Ντα Σίλβα, Φαρινόλα και Μαρουκάκης. Ο τελευταίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 88′ της συνάντησης.

 

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Γκότοβος, Στογιάνοφ, Τσιάτσιος, Πινδώνης, Παππάς (80′ Γαλάνης),Ογιαρμπίντε (66′ Ναουμίδης), Γιενκά, Κόλεφ (70′ Ανιέτε).

 

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Αρβανίτης, Φέρειρα, Σταύρου, Μουσταφίδης, Ατματζίδης (90+3′ Πλάτανος), Καλτσάς, Ρουσσάκης, Φαρινόλα (90+1′ Κατσικογιάννης), Ντακόλ, Ντα Σίλβα (63′ Μαρουκάκης).

 

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply