Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσιμπάκης: Θετικό ότι δεν απειληθήκαμε

Published

on

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του στην αναμέτρηση με την Αγία Ελεούσα εμφανίστηκε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού, Αντώνης Τσιμπάκης, στις δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά το ματς. Χαρακτηριστικά, ο ίδιος τόνισε:

Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Είχαμε ένα α’ ημίχρονο αρκετά καλό με έξι τελικές και ένα δοκάρι. Από εκεί και πέρα στο β’ ημίχρονο, με τις αλλαγές που κάναμε προσπαθήσαμε να πιέσουμε όμως δεν είχαμε την ίδια απόδοση όπως ακριβώς το α’ μέρος. Εάν εξαιρέσουμε τρεις τελικές ήμασταν λιγότερο απειλητικοί. Όμως το θετικό είναι ότι δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο σε καμία φάση του αγώνα. Από εκεί και πέρα, συνεχιζουμε και κοιτάμε μπροστά και προετοιμαζόμαστε για το ματς που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό Λιοσίων’. Όσον αφορά για τη συνέχεια που περιμένει την ομάδα των βορείων προαστίων, ο νεαρός προπονητής συνέστησε την προσοχή του λέγοντας:

Σίγουρα, η συνέχεια είναι αρκετά δύσκολη και έχουμε να διαβούμε δύσκολο δρόμο. Κοιτάμε να βελτιωνόμαστε μέσω της δουλειάς από παιχνίδι σε παιχνίδι και να έρθει ο στόχος της σωτηρίας όσο πιο γρήγορα γίνεται. Οπότε να έχουμε την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής και άλλα παιδιά από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.