Connect with us

Uncategorized

Υπέγραψε και ο Ντιελνά..

Published

on

Την τρίτη του μεταγραφή μετά τους Σιόβα και Βλαχοδήμο ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός, αποκτώντας τον 24χρονο Γάλλο αμυντικό Κλοντ Ντιελνά που αγωνιζόταν στην Ιστρ.

 

Ο Ντιελνά είχε φέτος 19 συμμετοχές και 1 γκολ με την φανέλα της Ιστρ στην δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου, ενώ η καταγωγή του είναι από την Γουαδελούπη.

 

«Πηγαίνω στον Ολυμπιακό για να βοηθήσω την ομάδα. Αγωνίζομαι σαν αμυντικός, αλλά κάποιες φορές έχω αγωνιστεί και στο κέντρο. Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και δεν δίστασα ούτε στιγμή, όταν ήρθε η πρόταση και με ενημέρωσε ο μάνατζέρ μου για το ενδιαφέρον», δήλωσε μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο Ντιελνά.

Ο Ντιελνά δοκιμάστηκε αρχικά από τον διευθυντή των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, τον Γερμανό τεχνικό Μπερντ Στορκ, ο οποίος έδωσε την συγκατάθεση του για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελούσε εισήγηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

 

Παράλληλα, εντός της ημέρας αναμένεται η απάντηση του Όλοφ Μέλμπεργκ στην πρόταση για ανανέωσης της συνεργασίας με τους “ερυθρόλευκους”. Ο Σουηδός έχει ζητήσει δύο φορές παράταση για να απαντήσει, ωστόσο στον Ολυμπιακό εκφράζεται αισιοδοξία πως για θετική έκβαση της υπόθεσης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply