Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Φίλαθλοι – Οργανωτική και διοικητική ενίσχυση

Published

on

Από τους Φίλαθλους Πειραιά λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ενισχύεται σημαντικά στο οργανωτικό και διοικητικό  τομέα η ομάδας μας.

Ο γνωστος παλαιμαχος επαγγελματιας ποδοσφαιριστης και πρωην προπονητης κ.ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΣΟΣ αναλαμβανει το ποστο του τεχνικου Διευθυντη στην αντρικη ομαδα και στις ακαδημιες , και με την μεγαλη εμπειρια του θα βοηθησει σημαντικα την ομαδα να πετυχει τους στοχους της στην Α κατηγορια σε συνεργασια με την Διοικηση και το προπονητικο team καθως και να μεταφερει τις γνώσεις του στα παιδια των ακαδημιων. 

Υπευθυνη Δημοσιων σχεσεων και Γραφειου τυπου στην αντρικη ομαδα και με βαρος στις ακαδημιες οπου εχει μεγαλη εμπειρια  αναλαμβανει η κυρια ΜΑΡΙΑ ΖΕΚΑΚΟΥ η οποια θα κοσμήσει με την αξιοπρεπη παρουσια της την ιστορικη ομαδα μας αλλα και το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο.

Υπευθυνος ακαδημιων αλλα και με ενεργο δραση στο οργανωτικο κομματι της διοικησης του αντρικου τμηματος  αναλαμβανει ο ταλαντουχος  κ. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ  εχοντας διατελεσει σε πολλες ακαδημιες θα συμβάλει τα μέγιστα ώστε να οργανωθεί η ακαδημια στα σωστα προτυπα.

Στο προπονητικο κομματι των ακαδημιων αναλαμβανει  ο κ .ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΟΥΝΗΣ ο οποιος εχει ασχοληθει πολλα χρονια με τις ακαδημιες στο ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο και εχει την εμπειρια και το ταλεντο να προσφερει στα παιδια μας το ποδοσφαιρικο ηθος και τις γνωσεις.

Τελος αναφερουμε την  μεγαλη προσφορα του κ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΣΤΑΘΗ ο οποιος σαν γενικος αρχηγος εχει προσφερει τα μεγιστα στις επιτυχιες της ομαδας τα τελευταια χρονια και θα συνεχίσει στο ιδιο ποστο.