Connect with us

stoplekto

Φαληρικός – Θύελλα Μοσχάτου 3-0

Published

on

Στην επανάληψη ο Φαληρικός « ξύπνησε» και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η Θύελλα Μοσχάτου έπαιζε από το 55’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κωνσταντάκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα , νίκησε εύκολα με 3-0 .

Με την επιτυχία τους αυτή οι γηπεδούχοι ανέβηκαν πάνω από τη διαχωριστική γραμμή των μπαράζ και « ρίχνοντας » από κάτω  τους Μοσχατιώτες.

Δυο τέρματα σημείωσε ο Μπαρλής ( 62’, 67’)  για να κλείσει το σκορ ο Σταυράκογλου στο 90’.

Η Θύελλα είχε δοκάρι στο 17’ με τον Γονατά.

Αμέσως τη λήξη ο διαιτητής Μιχελής απέβαλε και τον Βερεσόγλου.

Στο ημίχρονο ,ποδοσφαιριστές της Θύελλας , καθυστέρησαν να πάνε στα αποδυτήρια λόγω απειλών από τα κάγκελα της  εξέδρα εξαγριωμένων οπαδών του Φαληρικού , οι οποίοι υποστήριζαν ότι κάποιοι παίκτες έκαναν άσεμνες χειρονομίες. Τελικά με την παρέμβαση του προέδρου των γηπεδούχων Γιώργου Μπαξεβανάκη , αλλά και άλλων μελών του Δ.Σ. το θέμα έληξε ομαλά….

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Γουσγουνέλης, Καραμάνογλου, Δρυμωνίτης Θ.( 64’ Δημόπουλος) Μεγαλοοικονόμου , Κιουράνης, Κουρούνης, Μαλλιαρός,( 69’ Δρυμωνίτης Α.), Ξένος, Σταυράκογλου, Μπαρλής, Κανάρης( 72’ Λέντι).

ΘΥΕΛΛΑ : Ρεντζέπης, Φόνσος, Μαυρέλος, Βερεσόγλου, Σταύρου( 70’ Κοκοβίνος) Κωνσταντάκος, Μπουρίκας, Γονατάς, Νικολόπουλος, Σέχου , Χουλιάρας .

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply