Connect with us

stoplekto

Φιλική νίκη και ήττα για Απόλλων Χαλανδρίου

Τον Ιούλιο ο απολογισμός της ομάδας

Published

on

Κάθε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της, κάνει τον απολογισμό στο τέλος της σεζόν. Έτσι και ο Απόλλων Χαλανδρίου δείχνει πόσο οργανωμένο σωματείο είναι, έστω και αν για τους ποδοσφαιριστές οι τίτλοι τέλους θα πέσουν στις αρχές Ιουλίου, οπότε και ολοκληρώνονται οι προπονήσεις και τα φιλικά, εφόσον βρεθούν αντίπαλοι. Μαζί με τα αριθμητικά δεδομένα της ανόδου, η ομάδα του Απόλλωνα έχει ετοιμάσει και βίντεο-αφιέρωμα με την ανασκόπηση της χρονιάς και πραγματικά αξίζει να μπει κανείς στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου(apollonhalandriou.gr) και να την παρακολουθήσει.

Σε ό,τι αφορά την ειδησεογραφία, οι «κυανόλευκοι» συνέχισαν τις πολύ καλές τους εμφανίσεις στα φιλικά. Την Τρίτη (12/6) νίκησε με 4-0 την ομάδα του Παπάγου, που κατέκτησε φέτος την άνοδο για την Α’ Κατηγορία, ενώ την Πέμπτη (14/6) κοίταξε στα μάτια την Αγία Παρασκευή, που μέχρι φέτος έπαιζε στην Δ’ Εθνική, από την οποία έχασε πολύ δύσκολα με 3-2.

Το δεύτερο παιχνίδι μάλιστα διεξήχθη στο φυσικό χορτάρι του γηπέδου της Αγίας Παρασκευής, τερέν στο οποίο οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου των βορείων προαστίων δεν είναι εξοικειωμένοι, παρ’ όλα αυτά στάθηκαν αξιοπρεπέστατα. Ο τεχνικός Γιώργος Αλεξόπουλος είχε 21 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και οι περισσότεροι έπαιξαν από ένα ημίχρονο, μεταξύ αυτών και τρεις παίκτες που είναι πολύ πιθανό να αποκτηθούν στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις αρχές Ιουλίου.

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply