Connect with us

3ος Όμιλος

Φιλική νίκη στη Βάρη

Published

on

Δυνατό φιλικό έλαβε χώρα στην Βάρη την προηγούμενη Παρασκευή, με τον Πανελευσινιακό να επικρατεί του τοπικού Αστέρα με 4-2. Οι ‘σταχυοφόροι’ έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και έστειλαν αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Από την πλευρά τους, οι κυανόλευκοι παρά το ατυχές αποτέλεσμα παρουσίασαν άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο, με τον Φώτη Θανέλλα να χρησιμοποιεί στο αρχικό σχήμα παίκτες που είχαν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Παρ’ όλα αυτά, οι τελευταίοι έδειξαν ότι αποτελούν αξιόπιστες λύσεις και ότι μπορούν να χτυπήσουν την πόρτα της ενδεκάδας. Για τους νικητές σκόραραν οι Αλεξανδρόπουλος, Ατματσίδης, Χίσος και Μεχμέτογλου ενώ για τους γηπεδούχους οι Μανδύλης και Νικολακόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Φώτης Θανέλλας): Καλδέλης, Φραγκής, Μανδύλης, Μαγγίνας, Δρακοντίνδης, Νικολακόπουλος, Μαυροθαλασσίτης, Κωνσταντίνου, Γεωργιάδης, Τακίρης, Κουιρουκίδης. Στο β’ μέρος έπαιξαν οι Τσαφταρίδης, Κωβαίος, Καζαντζής, Βελέντζας, Μάγγος, Φωστέρης, Μαρινάκης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Παρθενίου) Νικολάκης, Ατματσίδης, Τσίγκρος, Κολοβός, Έβερετ, Μακρίδης, Ριζογιάννης, Κωνσταντινίδης, Σκαφτούρος, Δουκάκης, Αλεξναδρόπουλος. Στο β’ μέρος έπαιξαν Χίσος, Μεχμέτογλου, Παπαπαναγιώτου, Γεωργούλης, Τσουμάγκας, Μιχελής, Οικονομόπουλος, Τοπτίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply