Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Φιλικό με Παννεαπολικό ο ΑΣ Κωφών

Published

on

Συνεχίζονται οι προπονήσεις στον ΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ και όσο πλησιάζει η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου τόσο αυξάνονται ο ρυθμός και η ένταση! Ο προπονητής Χρήστος Μελανιφίδης βλέπει με ικανοποίηση τους παίκτες του να ακολουθούν τις οδηγίες του και να μαθαίνουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου μέρα με την ημέρα, ενώ δεν λείπει ποτέ από τις προπονήσεις και ο Πρόεδρος του συλλόγου, ο κύριος Θανάσης Καψής!
Αύριο η ομάδα θα πάει στο “Π. Νικολαΐδης” να παίξει φιλικό με τον ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟ, την προσεχή Κυριακή θα αντιμετωπίσει σε νέο φιλικό τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ στην Ελευσίνα ενώ θα ακολουθήσουν αυτά με τον ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ και τον ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ λίγο πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΠ.
Είναι χαρακτηριστική η πληρότητα που υπάρχει σε όλες τις γραμμές, αφού συμμετέχουν στις προπονήσεις 28 ποδοσφαιριστές, ενώ πολύ δυνατή είναι και η τριάδα των τερματοφυλάκων αφού Γουσγουνέλης, Γιατράς και Ζαχαρίας γυμνάζονται εντατικά κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του προπονητή τερματοφυλάκων Άγγελου Μουντούρη…
Πηγή – Εφ.Κοινωνική
Advertisement