Connect with us

Γ Εθνική

Φινάλε σαν πρωταθλητής ο Αστέρας Καισαριανής, 5-1 εκτός τον Παμμηλιακό

Published

on

Με ιδανικό τρόπο ολοκληρώθηκε μια ονειρική σεζόν για τον Αστέρα Καισαριανής, που κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε εκτός έδρας επί του Παμμηλιακού με 5-1.

Η ενημέρωση του συλλόγου…

🔴⚪️🏆 𝜜𝜨𝜠𝜯𝜪 𝜫𝜠𝜬𝜜𝜮𝜧𝜜 𝜜𝜫𝜪 𝜯𝜢𝜨 𝜧𝜢𝜦𝜪 (1-5 𝜯𝜪𝜨 𝜫𝜜𝜧𝜧𝜢𝜦𝜤𝜜𝜥𝜪)
Εμφατικό ήταν το πέρασμα της ομάδας μας από την Μήλο αφού επικράτησε του Παμμηλιακού με 1-5 για την τελευταία αγωνιστική του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τσαμόπουλου παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν σε ένα αδιάφορο – βαθμολογικά- παιχνίδι έδειξαν και πάλι το πλούσιο ταλέντο που έχουν ως μονάδες φτάνοντας σε μια δίκαιη επικράτηση.

Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις εάν ο Αστέρας ήταν πιο εύστοχος στην τελική προσπάθεια.

Mόλις στο 6′ ο Σταμάτης Σαπαλίδης με ωραίο σουτ έκανε το 0-1. Γενικότερα ήταν τρομερός ο ρυθμός του αγώνα, απόρροια και ότι ο διαιτητής επέλεξε να μη σφυρίζει εύκολα φάουλ. Στο 48΄ ο Μάρκος Θεοδώρου ήταν αυτός που έκανε το 2-0, μετά από ωραία συνεργασία των φιλοξενούμενων και πάσα του Σταμάτη Σαπαλιδη. Στο 54΄ο Κώστας Κραψίτης με ωραία εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-0. Οι παίκτες του κ. Τσαμόπουλου δεν είχαν διάθεση να κατεβάσουν ρυθμούς και ήταν κυρίαρχοι στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα στο 71΄ ο Σταμάτης Σαπαλίδης να βάλει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, μετά από τρομερή συνεργασία με τους Βάιο Ψαραδέλη και Γιώργο Σμυρνάκη!

Και ενώ το ματς έδειχνε να… τελειώνει, ο Τιάμ για τους γηπεδούχους έβαλε το γκολ της τιμής για το 1-4! Παρόλα αυτά οι… χαρές των γηπεδούχων κράτησαν ελάχιστα, μιας και στο 87΄ ο Μιχάλης Γρυπάρης έκανε το 1-5.

Διαιτητές:Γιανναράκης, Πουλόπουλος – Τάσης Δημήτριος (ΣΔ Πειραιά)

Παρατηρητής διαιτησίας: Τζωρτζάκος Αθανάσιος

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Τσαμοπουλος) Mιχελής, Χασιώτης, Λεβέντης (46′ Μαχαίρας), Τσιμπριμάνης (46′ Σμυρνάκης), Κάρδαρης, Γεραγωτέλης (46′ Θεοδώρου), Κραψίτης, Κουκοβίνης, Σαπαλίδης (71′ Γρυπάρης), Ψαραδέλης, Παπούλιας (46′ Παληγεώργος)