Connect with us

3ος Όμιλος

Φλίγκος ο “λυτρωτής”

Published

on

Σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Καλαμάτας σημείωσε ο Πανελευσινιακός και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του 3ου ομίλου έχοντας συγκάτοικο τον Παναργειακό, με τον οποίο θα βρεθεί αντιμέτωπος την ερχόμενη αγωνιστική, σε ματς δίχως «αύριο» που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον πρωταθλητή.

Οι «σταχυοφόροι» χωρίς να φθάσουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Φλίγκος στο 75’ με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να σημειώνουν τέρμα στο 12’ με τον Κουσκουνά που ακυρώθηκε σωστά από τον ρέφερι Τζοβάρα μετά και την υπόδειξη του επόπτη Καραγιάννη ως οφσάιντ.

Στο 15’ ο προωθημένος Παπαπαναγιώτου με προβολή δεν κατάφερε να σκοράρει και στο 36’ «ψαλιδάκι» του Σαλαπάτα απέκρουσε με υπερένταση ο Πουρής.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι Ελευσίνιοι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το ματς και είχαν την πρώτη ευκαιρία στο 49’ με τον Δουκάκη όταν σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή  με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα η Καλαματιανοί έχασαν μοναδική ευκαιρία να μπουν μπροστά στο σκορ όταν ο Σαλαπάτας πρόσωπο με τον Πουρή «εκτέλεσε» απελπιστικά άουτ.

Στο 75’ ο Κωνσταντινίδης από δεξιά γέμισε στην περιοχή και ο Φλίγκος με δυνατό σουτ «λύτρωσε» την ομάδα του Σταυρού Ψιμουλάκη, σημειώνοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Έξι λεπτά πριν το τέλος, ο Στουρνάρας στάθηκε άτυχος, όταν από πολύ πλάγια θέση επιχείρησε δυνατό σουτ με την μπάλα να βρίσκει το κάθετο δοκάρι της εστίας του Πάππου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την είσοδο στην κερκίδα των εκατό περίπου φίλων της Καλαμάτας, υπήρξε ένταση ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων που δεν πήρε τελικά έκταση.

 

Καλός ο διαιτητής Τζοβάρας . με βοηθούς τους Δόσκορη και Καραγιάννη από την Φθιώτιδα.

 

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(προπονητής Σταύρος Ψιμουλάκης): Πουρής, Παπαπαναγιώτου, Στουρνάρας, Κουμπαρούλης(65’λ.τ. Γεωργούλης), Μαρής, Ευθυμιάδης(46’Κωνσταντινίδης), Δουκάκης, Μακρίδης, Κουσκουνάς, Γκεμίσης(79’λ.τ, Εβερετ), Φλίγκος..

 

ΚΑΛAΜΑΤΑ(προπονητής Κώστας Σταματίου): Πάππος, Νιφορόπουλος(20’λ.τ. Σκάρος), Μαρτίνος(73’Δημητριάδης), Χριστοφιλέας, Ρούσσης, Ζαχαρόπουλος, Ηλιόπουλος, Λουμπαρδέας, Σαλαπάτας(64’Χαρίτος), Τσάτσης, Καλαιτζής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply