Connect with us

stoplekto

“Φουλάρει” για τίτλο η Αμφιάλη 6-0 τον Ερμή Κορυδαλλού

Published

on

Συνεχίζοντας το ταξίδι τίτλου η Αμφιάλη επικράτησε του Ερμή Κορυδαλλού με 6-0 και  οδηγεί την “κούρσα” στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΠ, αντιθετα η ομάδα του Κορυδαλλού  συνεχίζει την προσπάθεια για παραμονή και αποφυγή των play out.

Το συγκρότημα του Λευτέρη Στρατή “καθάρσε” το παιχνίδι από το πρώτο μέρος καθώς προηγήθηκε με 4-0 με τέρματα των Καραγιάννη με  σουτ έξω από τη περιοχή στο 29′ Σαπαλίδη στο 33′ ,  Πιστιόλα με φάουλ στο 36′ και   Ρούπι στο 41′.

Στο δευτερό μισό του αγώνα το τελικό  6-0 διαμόρφωσαν οι Σαπαλίδης sto 78′ και Λέκκας στο 86′ (6-0)

Διαιτητής ήταν ο Αλατσάκης Γ.

Αμφιάλη:  Παγώνης, Καραγιάννης, Πιτσιόλας(77′ Λοϊζίδης Γ.), Rexhepi(59′ Σαράκος), Τζωρτζάτος(59′ Mangalagiou), Σαούλιας, Λουβής, Ρούπι(77′ Τσαγκούδης), Σαπαλίδης, Λέκκας, Νιζάμης(69′ Ζαμπέτης).

Ερμής Κορυδαλλού:  Καραδήμας, Ψαρρός(81′ Βασμαριδάκης), Wszola M.(81′ Γραμματόπουλος), Παπαθανασάκης, Κόρδας, Οξύνογλου, Σταύρου, Μπάλλα,(Vertommen), Αρχανιωτάκης, Ντόνε(69′ Μούτσης), Τσολλάκου.