Connect with us

Uncategorized

Φούμαρα..τα γυαλιά- καρφιά!

Published

on

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο ισχυρός άνδρας του Μανδραϊκού Χρήστος Γιαλιάς διέλυσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν όλη την εβδομάδα στην Μάνδρα ότι έχει κακές σχέσεις με το δεύτερο σωματείο της πόλης, τον ΠΑΟΚ Μάνδρας Οι φήμες οργίαζαν ότι το παιχνίδι ΠΑΟΚ Μάνδρας- Ελευσινιακός, που είχε οριστεί στο γήπεδο της Μάνδρας, δεν θα γινόταν λόγω κακών σχέσεων και ο Χρήστος Γιαλιάς, που έχει βάλει χρήματα για να φτιαχτεί ο αγωνιστικός χώρος δεν θα επέτρεπε στον συντοπίτη ΠΑΟΚ να αγωνιστεί. Μάλιστα οι ίδιες φήμες επέμεναν ότι θα τα κάνει “γυαλιά- καρφιά”, ότι θα ξεριζώσει τα δοκάρια κλπ.

Όλα αυτά αποδείχτηκαν φούμαρα καθώς στην εξέδρα του γηπέδου βρέθηκε ο ισχυρός άνδρας του Μανδραϊκού, ο οποίος είχε θερμές συνομιλίες με τους παράγοντες του ΠΑΟΚ, δείχνοντας ότι βρίσκεται στο πλευρό τους και θα τους βοηθήσει όσο του επιτρέψουν οι συνθήκες.

Ο κ Γιαλιάς βρέθηκε ακόμη στο γήπεδο για να παρακολουθήσει δύο παιδιά του Μανδραϊκού, τους Μεϊμαρίδη και Γεωργιάδη που αγωνίζονται σαν «δανεικοί» στον Ελευσινιακό.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply