Connect with us

stoplekto

Φρέναρε η Αρμενική τα Εξάρχεια

Published

on

Η Αρμενική τσίμπησε βαθμό από τον Αστέρα Εξαρχείων στο Ελληνικο όπου  έγινε ένα ωραίο ματς και το χαρήκαν σίγουρα οι 200  και  φίλοι του Αστέρα αλλά και αρκετοί φίλαθλοι τις Αρμενικής . Στο Α’ ημίχρονο η Αρμενική είχε μια ελαφρά εδαφική υπέροχη και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 28′ με κεφαλιά του Δεληγιάννη μετά από αδράνεια της άμυνας του Αστέρα σε κόρνερ

. Στο Β’ ημίχρονο όμως τα Εξάρχεια έδειξαν οτι φέτος διαθέτουν ενα δυνατό σύνολο και υπόσχονται πολλές χαρές στους φίλους της ομάδας που έδωσαν ενα βροντερό πάρων . .

Ο Αστέρας μπήκε δυνατά και πίεσε για την ισοφάριση που ήρθε με τον Ψυλλια στο 66′ και το αφιέρωσε στον πατέρα που ήρθε για πρώτη φορά να τον δει με την νέα του ομαδα .

Από εκεί και πέρα χάθηκαν απίστευτες ευκαιρίες για τον Αστέρα με τον Λαγό στο 69 , 77 και 80 , με τον Χάσκα στο 55 μόνος με τον αντίπαλο κήπερ πλάσαρε ψηλά άουτ , στο 79 , 88 και η κλασικότερη είναι στο 91 όταν πέρασε όλη την άμυνα και βρέθηκε μόνος με τον Κουνουπα , τον πέρασε και αυτόν ( ο κηπερ τις Αρμενικης τον ανατρέπει και ο Χασκας ξανά σηκώνετε και πάει να πλασάρει σε κενή εστία και με απίστευτο τάκλιν από τον Παππά η μπάλα κατέληξε κόρνερ .

Ο Αστέρας ευχαριστεί την Αρμενική για την άψογη φιλοξενία και  υπόσχεται στον β’ γύρο να  ανταποδώσει .

Το τρίο των διαιτητών αποτελούντα από τους  κκ Σταικο , Μητροφανη και Κολλιακο .

Αρμενικη : Κουνουπας -Γκουζιωτης – Κουγιουμτζιαν – Παππα -Σπινουλας – Κουτης – Gjini ( 46 Κυλιτσης ) – Ρισβας – Δεληγιαννης – Παναγονοπουλος ( 52′ Ζησοπουλο ) -Καλαμοτουσακης ( 73 Μπομπολης )

Αστέρας Εξαρχειων : Λευτακης – Μοσχοπουλος ( 46′ Κροκος ) – Φιλιπποπουλος ( 78΄Σαλτογιαννη ) – Ντατσης – Ξυλινος – Ψυλλιας – Νατσης Λ – Κωνσταντοπουλος – Μυκαι ( 12′ Γκραμποτσκα ) Λαγος – Χασκας

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply