Connect with us

stoplekto

«Φωνάζει» ο ΑΟ Ζέας

Published

on

Ανακοίνωση για την διαιτησία εξέδωσε ο ΑΟ Ζέας . Αναλυτικά αναφέρει τα παρακάτω:

Διαμαρτυρόμαστε έντονα παρά τη νίκη μας για τη διαιτησία του Φωτιάδη στο Πέραμα . Ένα καταφανέστατο πέναλτι και αποβολή του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Περάματος το μετέτρεψε σε δική μας κίτρινη για θέατρο στον Αλιάγα .Τη στιγμή που ο παίκτης μας είχε περάσει τον τερματοφύλακα και προχωρούσε στην κενή εστία ο γκολκίπερ τον τράβηξε και τον κλώτσησε από πίσω , αλλά ο διαιτητής είδε θέατρο. Η δεύτερη φάση ήταν μετά το 0-2 . Σε φάουλ γέμισμα του Κούβαρη στην περιοχή ο τερματοφύλακας της ομάδας του Περάματος συγκρούστηκε στον αέρα με τον κεντρικό του αμυντικό , η μπάλα πήγε στα δίκτυα αλλά ο κύριος Φωτιάδης έδωσε επιθετικό φάουλ στον Αλιάγα που ήταν δίπλα και δεν είχε συμμετοχή στην φάση. Οι αποβολές των παικτών μας ήταν ορθές , όμως δεν είδαμε την ίδια αυστηρότητα και στους παίκτες του Ολυμπιακού Περάματος από τον διαιτητή στις φάσεις που μας στοίχισαν τον τραυματισμό δυο παικτών των Μπίντζου και Ατματσίδη Σ. από βίαια μαρκαρίσματα που οδήγησαν και στην αντικατάσταση τους .

Θα ζητήσουμε κατά πάσα πιθανότητα την εξαίρεση του κυρίου Φωτιάδη από τα παιχνίδια μας , όχι για την εσφαλμένη κρίση του στις φάσεις που προαναφέραμε αφού πιστεύουμε ότι οι αποφάσεις του δεν είχαν δόλο , αλλά απλά έτσι έκρινε εκείνη τη στιγμή . Αυτό που μας ενοχλεί ιδιαίτερα είναι η μεροληψία που έδειξε σε βάρος μας και οι εντυπώσεις που πάει να δημιουργήσει γράφοντας ανακρίβειες στο φύλλο αγώνα. Ότι τάχα παίκτες του ΑΟ Ζέας ήταν πίσω από το τέρμα του Ολυμπιακού Περάματος . Οι ποδοσφαιριστές μας ήταν πάνω στα σκαλιά και έξω από τα αποδυτήρια  στα οποία αλλάξαμε αφού χρησιμοποιήσαμε τα αποδυτήρια της ΑΕ Περάματος . Εκεί ήταν και παρακολουθούσαν την εξέλιξη του παιχνιδιού οι δυο τραυματίες και οι δυο αποβληθέντες πάνω στα σκαλιά και δεν εμπόδιζαν σε τίποτα την ομαλή διεξαγωγή του ματς .

Ο κύριος Φωτιάδης ζήτησε από τον προπονητή μας να φύγουν και από εκεί και  αυτός τους φώναξε να πάνε ακόμα πιο μέσα στα αποδυτήρια κάτι το οποίο και έκαναν. Στην απέναντι πλευρά ήταν πίσω από το τέρμα μας οι αντίστοιχοι παίκτες του Περάματος , όπως ήταν φυσικό αφού εκεί ήταν τα δικά τους αποδυτήρια. Αλλά σε αυτούς ο κ. Φωτιάδης δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία .»

Και η ανακοίνωση του ΑΟ Ζέας καταλήγει:

« Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ολυμπιακό Περάματος και την πρόεδρο κυρία Μωρέ για την άψογη φιλοξενία και να ευχηθούμε στην ομάδα καλή συνέχεια . Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΑΕ Περάματος για την ευγενέστατη παραχώρηση των αποδυτηρίων της.»

*Βασικοί συντελεστές της νίκης στο Πέραμα ήταν οι δυο 15χρονοι . Ο τερματοφύλακας Λευτέρης Τσιάβος που έκανε εντυπωσιακές επεμβάσεις στο α’ ημίχρονο και ο Νίκος Ανδρεάκος που είχε πολύ καλή απόδοση και σημείωσε και το τρίτο γκολ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply