Connect with us

stoplekto

Φως στον ορίζοντα για Αία Παραλίας

Published

on

 Η αγωνιστική κατάσταση που βρέθηκε ο Αίας Παραλίας Ασπροπύργου  με τον υποβιβασμό του στη Β΄ Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του ενεργοποίησε παλαιούς και νέους παράγοντες της ομάδας .

Ήδη κοντά στον σύλλογο είναι ένας επιχειρηματίας της περιοχής που υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει ενώ  έχουν γίνει κρούσεις σε  2-3 ακόμα που θεωρούνται εύρωστα οικονομικά.

Παράλληλα επιστρέφει και επίσημα στα διοικητικά ο κορυφαίος παράγοντας του συλλόγου κ. Κώστας Σιέττος από τα ιδρυτικά στελέχη της Ασπροπυργιώτικης ομάδας που σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας είπε:

« Όλοι μαζί ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια για να επαναφέρουμε τον Αία εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται . Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για να επαναφέρουμε την ομάδα στην Α’ Κατηγορία με σκοπό στην συνέχεια να πρωταγωνιστήσει και εκεί. »

*Εγκρίθηκαν ομόφωνα ο οικονομικός και ο διοικητικός απολογισμός του συλλόγου κατά την Γενική Συνέλευση που έγινε προχθές το πρωί στα γραφεία της ομάδας .

Έγιναν αναλυτικές ενημερωτικές αναφορές από μέλη της διοίκησης ενώ ακολούθησε και διάλογος μεταξύ των μελών σχετικά με το μέλλον του Αία . Ακούστηκαν διάφορες απόψεις και γενικά υπήρξε σύμπνοια όλοι θέλουν το καλό της ομάδας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply